U bent hier: Home / Zionisten grootste tuig

Zionisten grootste tuig

by J.L. de Kreek — last modified 23-05-2013 13:30
Opgeslagen onder:

De Monitor Antisemitisme 2012 lezend van het Centrum Informatie Documentatie Israel, komt Jeroen de Kreek tot geen andere conclusie dan dat Zionisten inderdaad het grootste tuig zijn. Het is precies zoals Jeroen de Kreek zegt: “eerlijk en onafhankelijk onderzoek wijst uit dat Zionisten en Amerikanen in 1929 dertig miljoen dollar betaald hebben aan Adolf Hitler om een desnoods gewelddadige revolutie in Europa te beginnen. De Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk blijkt een zuiver Zionistisch idee te zijn. Auschwitz blijkt gebouwd te zijn door een consortium van SS en Zionisten. De Zionisten van Betar waren de eerste bruinhemden in Duitsland”.

Waren de Zionisten eerlijk of onafhankelijk geweest dan hadden ze toegeven dat WOII hùn oorlog was, en de Shoah hùn schuld. Volgens het CIDI tweet account @bekschijten doorgaans beledigingen aan het adres van Zionisten, die in zijn antisemitische uitingen uitwisselbaar met ‘Joden’ worden aangeduid, die volgens hem schuldig zijn aan de Holocaust: voorts is BIZAR dat de Zionisten de bedenkers & financiers vn de Totaaloplossing van ’t Jodenvraagstuk zijn, (..) reken uit je winst schuld en: “Vertel eens @.. met je rechtsgeleerdheid wat de straf is voor holocaustfraude. Je weet wel de leugen van zes miljoen en: dat is de agenda der Zionisten. De Zionisten zijn ook schuldig aan WOII en de shoa.

De Tweede Wereldoorlog en de Shoah is Zionistisch terrorisme. Zorgvuldig voorbereid door de rijkste en machtigste mensen op aarde in vereniging met de prominente journalist Theodore Herzl en 'the Society of the Jews'. Het Joodse aan deze sociëteit is een valse voorstelling van zaken. Jodendom staat geen Joodse Staat toe. Jodendom accepteert geen politiek en/of maatschappelijke revisionering van de Diaspora. Joden prediken emancipatie en assimilatie en harmonie in de landen van geboorte zonder enige politieke ambitie uit te leven.

Zionisten zijn mensen als Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens die de geschiedenis liegen en bijdragen aan het verzwijgen van de grove schuld van de Zionisten aan de Jodenvervolging van 194-1945. Deze schuld is blatant evident en blijkt logisch uit de vele Zionistische geschriften die het publiek onthouden zijn bij en tijdens holocaustles. De Zionisten zijn ermee begonnen de mensenrechten voor de Joden te ontbinden en Joden collectief weg te zetten als een volk van verachtte bedelaars. Het staat allemaal origineel geschreven en gedrukt, dus het Centrum Informatie Documentatie Israël wéét dat het holocaustfraude pleegt.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus