U bent hier: Home / Zionisten grote Nazicollaborateurs

Zionisten grote Nazicollaborateurs

by J.L. de Kreek — last modified 03-11-2013 08:15

De joodse toon van de Zionistische liedjes kan niet verhelen dat ze gezongen worden door Nazi's die marcheren op weg naar Armageddon. Het is allemaal lastig oncomfortabel en vervelend dat eerst 68 jaar 'after the facts' door Internet de feiten helder zijn, terwijl de Zionisten vanzelfsprekend daderkennis bezitten waarover zij in het belang van de Joden niet zwijgen mogen.

De Zionisten hebben zes miljoen broeders en zusters geofferd om bijzonder genoeg een bepaalde aristocratische bankiers familie maximaal te (doen) laten profiteren. Listige kunstgrepen en samenweefsels van verdichtsels direct met de oprichting van Israël te Basel 29-31 augustus 1897 heeft iedereen vakkundig in angst en dwaling geplaatst. Begonnen als 'the Society of Jews' in bezit van de Zionistische opdracht Joden te vernietigen en antisemieten te accrediteren voor de controle van de massa.

De Tweede Wereldoorlog is een veel ziekere oorlog dan iedereen reeds denkt. Dat de Duisters collectief en individueel super antisemieten zijn was al moeilijk te bevatten. Nu blijkt dat het geheel zorgvuldig is voorbereid door de rechtsvoorgangers van de staat Israël vallen uiteraard alle schellen van de ogen. Dat voorts het bestuur en de rechtspraak wordt bedreigd met 'dire consequences' om vooral niet de conclusie te trekken dat de Holocaust bullshit is, maakt de bal natuurlijk rond. De Zionisten schrijven zelf dat zij strenge beperking willen op de vrije meningsuiting en verzet met 'brute force' neerslaan, dus het zal wel dat ze daar gelijk in hebben.

Joden en Zion zijn als water en vuur. Jodendom en Zionisme gaan niet samen. Zionisten zijn antisemieten omdat zij de Diaspora revisioneren. Net als de Katholieken willen. Joden zijn tegen Israël omdat het van de Duivel persoonlijk is. Gemanifesteerd in de Rothschild bankiers familie en het Vaticaan. Voor zover Satan voorafgaande de nieuwe tijd in kop en hiel vermorzeld worden moet wordt daarmee het rechtens koudstellen van deze parasieten bedoeld. De macht van de Rothschild bankiers is 'beyond' de macht van enig koninkrijk. De familie bepaalt de oorlogen op aarde. Voor vrede is iedereen van hen afhankelijk. Zij commanderen de legers van de grote machten met hun vermogen.

Het zijn de woorden van de grote Zionistische leider Herzl persoonlijk die hier geciteerd worden dus niemand kan denken dat wat hiervoor staat niet de waarheid van de feiten is. Deze grote Zionistische leider Herzl schrijft in zijn dagboeken ook de belofte aan de Rothschild bankiers het familie vermogen te verveelvoudigen wanneer het de Zionisten ondersteunt en Herzl schrijft dat hij de uitvinder is van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Dè oplossing. Waarvan hij ook schrijft dat dit gepaard gaat met: slavernij; 'poor class trains'; transit centra; joden die op elkaar schieten en vernietigd worden moeten; geaccrediteerde antisemieten; geen vrije meningsuiting of democratie; en meer van dit soort blantante oorlogstaal onder veroordeling van de weldenkende assimilerende en emanciperende joodse burgers.

Vandaag mogen de directe nakomelingen van de in Auschwitz gecrepeerde Joodse slachtoffers van het Zionistische geweld niet uitkomen voor de waarnemingen en overpeinzingen die zij hebben nu zij middels Internet voor het eerst kennis nemen van de antisemitische bibliotheek van Zion, want dat is antisemitisme volgens de antisemieten van het CIDI, MDI en Joodse Omroep. Het is een extreme niet te verteren belediging van Joden om de massaslachtingen op de broeders en zusters bij en tijdens WOII een Holocaust te noemen. Als het al een brandoffer was hoort daarbij tevens verteld te worden dat de Zionisten de Holocaust gewild, gepland, gemanaged en betaald hebben. De zes miljoen zijn door de Zionisten in de collectieve herinnering geramd.

Met de nagedachtenis van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog kan niet gespot worden want ze komen alle zeventig, tachtig miljoen persoonlijk wraak nemen op Zion. Niet alleen zes miljoen Joden zijn naar de afgrond gedragen. De vrede in heel de wereld is naar het eind gebracht door de liederlijke wil der Zionisten die deze hele ondergang in ieder geval sinds 1897 professioneel en militair voorbereiden en nog lang niet klaar zijn. Het Derde Rijk is nog niet officieel. Haast moet gemaakt worden want straks heeft iedereen de corruptie van Zion door en kan niemand voorkomen dat de Zionisten massaal kaalgeplukt worden waar ze ook opduiken.

Share |
comments powered by Disqus