U bent hier: Home / Zionisten gróte Nazi's

Zionisten gróte Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 29-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn de gróte Nazi's. De Nazi's die de handen niet vuil maken. De Nazi's met de agenda en het geld. De Nazi's die profiteren. Zich verrijken. Aan de plannen van de helden van Geert Wilders. Dat de held van Wilders de architect is van de Holocaust weten medewerkers van het Nieuw Israelitisch Weekblad in ieder geval vanaf 1922. Voordat Hitler Mein Kampf publiceerde en de familie van de patroon van de held van Wilders, Hitler betaalde en Auschwitz in bezit had.

De muntDe Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn projecten van personen die op een voetstuk geplaatst worden door Esther Voet, Ronny Naftaniel en al die andere zogenaamde Joden. Esther Voet geeft als prominent journalist en bestuurder leiding aan de groep verhelers die na de Tweede Wereldoorlog moet voorkomen dat het algemeen bekend wordt dat de helden van Wilders de uitvinders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn.

Dat plaatst de “minder minder” uitspraken van de Blonde Geit in het juiste perspectief. Net als de berichtgeving op GeenStijl. GeenStijl is van de Telegraaf. Iedereen weet dat de Telegraaf fout was in de oorlog. Medewerkers van de Telegraaf zaten vooraan bij en tijdens het uitreiken van het draaiboek voor de Holocaust in het Amsterdamse Concertgebouw ergens 1923. Dit draaiboek heeft de vorm van dagboeken waarin de mastermind van de Holocaust zijn plannen ontvouwt en mede de antisemitische grondhouding en Nazistische constitutie van zijn organisatie bepaalt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus