U bent hier: Home / Zionisten hardcore Nazi's

Zionisten hardcore Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 07-03-2015 11:48
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn de hardcore Nazi's. Zionisme is de kern van het Nazisme. Het enige doel van Zionisme is wereldmacht voor bepaalde kapitalistische families. Dit zijn mensen van de stam der Asjkenazim die Hitler betaald hebben en Auschwitz lieten bouwen. Hitler is een Asjkenazische familienaam. Daarom dat Hitler een Nazi was. Wilders, Netanyahu, Leon de Winter, Esther Voet, het zijn allemaal Moffen. Joden hebben helemaal niks met Zionisme of Israël of een David Ster. Zionisten haten minderheden en willen boven alles de Joden kapot.

Zionisme en apartheid, Zionisme en racisme, Zionisme en fascisme, Zionisme en antisemitisme. Het zijn allemaal synoniemen. De Zionisten hebben zich vermomd als Joden om Joden de schuld te laten krijgen voor het feit dat de Zionisten alles overnemen met hun intelligentie, handel en industrie. Zionisten en Vaticaan zijn ook twee handen op een buik. Terwijl de Joden het Vaticaan liever zien gaan dan komen. Joden volgen de Thora. Zionisten volgen de Talmoed of erger de Kabbala. De Zionisten zijn van de Synagoge van Satan. Net als het Vaticaan. Het Joodse geloof wijst Zionisme radicaal af.

Zionisme is de grootste zonde. Zionisme is vervulling van het Plan van Satan voor de mensheid. Zionisme is chaos, terrorisme, geweld, bedrog, oplichting. Jodendom is een zuiver geloof. Joden hebben nooit een Joodse Staat gewild. Het Joodse volk wil geen Israël. De Zionisten willen Israël om de Joden samen te pakken in een wereld-getto want makkelijker te managen dan verspreid over aarde. De Zionisten zijn altijd de getto-managers geweest. Vroeger en nu. Zionisten zijn de grootste Nazi-schoften die streven naar een'Joodse Super Regering'. Dat is een wereldregering van Zionisten want Joden worden door Gd geregeerd.

De Tweede Wereldoorlog is begonnen door de Amerikaanse Joden die al in 1900 collecteerde voor Holocausten op zes miljoen Joden in Europa. Hitler is betaald door Amerikaanse Joden die via de onderneming ook eigenaar waren van Auschwitz en vroeger in het Heilige Romeinse Rijk de baas waren over het Joodse Getto in Frankfurt Am Mein. Het is allemaal heel precies te bepalen welke Joden schuldig zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 om zichzelf te verrijken en in de toekomst kans te maken gekroond te worden als koninklijke familie van Groot Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus