U bent hier: Home / Zionisten heer der Nazi's

Zionisten heer der Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 05-03-2016 12:10
Opgeslagen onder:

De publicaties van de helden van Wilders bewijzen dat de Nazi's horigen waren van de Zionisten. De Zionisten zijn de heer van de Nazi's. De Zionisten zijn het bestuurlijk lichaam van de samenwerking. De Nazi's doen de uitvoering. Beide worden volop ondersteund door de familie van de patroon van de helden van Wilders. De helden van Wilders zijn vroegere managers van Joodse getto's.

Geslagen met consent van de Nazi's.De meeste mensen weten niet dat de Joden in ieder geval in Oost Europa veelal door historische partners van Geert Wilders in getto's zijn gehouden. Niet zelden vonden pogroms op Joodse getto's plaats onder goedkeurend oog van de vrienden van de helden van Wilders omdat daarmee de Joodse arbeider in het gareel werd gehouden en de Joodse getto's gemanaged konden worden tot alle Joodse getto's bij elkaar zijn gepakt in het Midden Oosten omdat de familie van de patroon van de helden van Wilders daarvan het meest profiteert.

Hitler is betaald door de partners van de familie van de patroon van de helden van Wilders. Auschwitz is gebouwd op gezag van de onderneming van de familie van de patroon van de helden van Wilders. De Knesset en het Hoger Israëlisch gerechtshof zijn gesponsord door de familie van de patroon van de helden van Wilders. De familie van de patroon van de helden van Wilders laat middels de onderneming Charlie Hebdo drukken en liet middels de onderneming Joden als slaven werken in de kampen van de familie. De familie van de patroon van de helden van Wilders is aangetrouwd met Paris Hilton.

De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de groep volgers van de familie van de patroon van de helden van Wilders. Deze groep heeft na de Franse Revolutie het antisemitisme in West Europa wakker gekust en de antisemieten letterlijk geaccrediteerd, dat wil zeggen aangesteld, om de Joden te vernietigen, en daarna de overige minderheden te separeren. De plannen voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn geschreven en gedrukt door de helden van Wilders. De groep volgers van de helden van Wilders is in 1923 pro actief ondersteund bij en tijdens de verspreiding van de plannen door journalisten en verslaggevers van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad.

Israël is hoofd verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Vereniging Erez Israël wat is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 met het oorlogsdoel de Exodus te laten plaatsvinden. Met treinen en kampen en antisemieten en moord en doodslag en alles daarbij. De locatie van het kamp Auschwitz is al in 1933 bepaald door volgers van de helden van Wilders. Wilders is Nazi in het kwadraat. Het lafste en valste soort mens op aarde. Met hem Jan Roos en Bert Brussen en Annabel Nanninga natuurlijk.

Het is schandalig zoals iedereen de Zionisten ondersteunt. Anno 2016 blijken de Zionisten doodleuk het Openbaar Ministerie en de Rechtspraak te bedreigen met “dire consequences” in strafzaken waarin de Zionisten ontmaskerd worden als een grote groep zieke naarlingen. De Zionisten en de antisemieten hebben al meer dan 118 jaar een diepgaande symbiotische verhouding met elkaar. Hitler is groot gemaakt door Zionisten. Hitler was omringd door Zionisten. Erkende Zionisten. Zoals zijn partner bij de Bierkellerputsch. Eichmann was ook Zionist.

Jodendom en Zionisme gaan niet samen. Dat is een strakke scheidslijn. Het is zwart wit. Jodendom betekent automatisch antizionisme. Jodendom en Zionisme zijn onverenigbare grootheden. Waar Zionisme verschijnt verdwijnt het Jodendom. Zionisme gaat altijd ten koste van Joden en Jodendom en overigens andere minderheden. Zionisme is de ideologie van slavendrijvers, haatzaaiers, racisten, antisemieten, fascisten en de Nazi's.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus