U bent hier: Home / Zionisten: hét parasitaire ras

Zionisten: hét parasitaire ras

by J.L. de Kreek — last modified 03-06-2014 07:55
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn mensen van het parasitaire ras. Het wordt de Joden aangerekend. Zionisme is als een teek die van Joden profiteert. Zionisme is een politiek maatschappelijke beweging. Jodendom is geloof. Joden geloven in Gd. Zionisten geloven in kapitaal. Joden geloven niet in een Joodse Staat. Zionisten geloven niet in democratie. Joden houden niet van Zionisten. Zionisten houden niet van mensenrechten voor Joden. Joden willen assimileren en emanciperen in de Diaspora. Zionisten willen slavernij.

Zionisten zijn de beste leugenaars. Zij liegen als geen ander dat zij Joodse belangen behartigen. Ook liegen zij dat Hitler niet dezelfde achtergrond heeft als Esther Voet, Ronny Naftaniel, Lodewijk Assher, Uri Rosenthal en zo. Het grote verschil tussen Joden en Zionisten komt goed tot uitdrukking in de authentieke Zionistische geschriften die recent uit de archieven opgedoken zijn. Daarin schrijven zij nadrukkelijk dat Joden vernietigd worden moeten, en dat er meer antisemitisme zijn moet. Zionisten zijn het best te vergelijken met Nazi's. De biologische groepsaanduiding voor de Zionisten is niet voor niks Ashkenazim.

 

Meeste mensen denken dat Ashkenazim , Joden zijn. Slechts een bijzonder kleine minderheid der Ashkenazim volgt het Joodse geloof. De meeste Ashkenazim zijn gewoon Nazi. Het bijzondere aan Hitler is dat de Zionisten hem met hart en ziel ondersteund hebben. Zionisten hebben Hitler groot gemaakt. Zionisten hebben het Jodenprobleem benoemd en de Totaaloplossing erbij bedacht. Inclusief deportatie per treinen en de transitcentra. Volgens de Zionisten moest het vervoer met derde klas wagons want de Joden moesten de deportaties zelf betalen. De Zionisten hebben zich letterlijk scheel verdient aan de Tweede Wereldoorlog, Shoah en bijkomende exodus.

 

Zionisten zijn niet alleen de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Zionisten zijn ook kwartiermakers in verband met de verdere rest. Het plan van de Zionisten is niet volbracht met de Shoah. De Zionisten willen ook de feitelijke vestiging van het Duizendjarig Rijk. Iedereen denkt dat Hitler het Duizendjarig Rijk vestigde, en dat is ook wel zo alleen dan met Jeruzalem als hoofdstad. Hitler is met Theodore Herzl en Ze'v Jabotinsky de grote stichter van Israël. Eichmann was ook één van hen. In de legers en besturen van alle aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende landen, zaten Zionisten.

 

Zionisten parasiteren bewust en opzettelijk van de onbekendheid bij het publiek met de feiten. De Zionisten hebben zelf de wereldbevolking in waan geplaatst door originele Zionistische geschriften aan het oog van een ieder onttrokken te houden, en bekendheid ermee met oneigenlijke middelen te voorkomen. Zionisten hebben zich altijd met brute kracht verzet tegen oppositie. Vandaag wordt de magistratuur bedreigt met 'dire consequences' indien het de waarheid van de feiten herkend en erkend. Dat dreigen doen ze in rechtszaken die zij zelf aangespannen hebben. Zionisten willen altijd het laatste woord hebben.

 

Zionisten willen wereldmacht voor henzelf. Aristocratisch bestuur middels een 'corporate oligarchy'. Ouderwets zoals in de tijd van de slavernij. Zionisme en apartheid is ook verknocht. De functionele macht van dit bestuur ligt in handen van de familie Rothschild. Deze familie was eigenaar van Joodse getto's; heeft de Balfour-verklaring in bezit; financierde Hitler; was juridisch eigenaar van Auschwitz; sponsort de Knesset; en is zelfverrijking en het Koninkrijk Groot Israël beloofd wanneer het de Zionisten ondersteunde bij en tijdens de 'Endlösung der Judenfrage'.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus