U bent hier: Home / Zionisten & Israël belazeren kluit

Zionisten & Israël belazeren kluit

by J.L. de Kreek — last modified 03-11-2014 15:05
Opgeslagen onder:

Wie tot het uitverkoren volk behoort en wil publiceren over de innige samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's loopt kans vervolgd te worden door de broeders en zusters wegens antisemitisme. Zionisten worden erkend als Joden en zijn dat niet. Talmoedfanaten en beroepsidioten. De Joden zijn vergast door de bestuurders van Israël in oprichting. Het plan van Hitler om alle Joden te deporteren komt rechtstreeks van het bureau van de Zionistische held van Geert Wilders die de 'Endlösung der Judenfrage' al in 1897 op de internationale agenda gezet heeft.

Hitler is betaald door de familie Rothschild, Rockefeller en Koninklijke Shell. Prescott Bush de vader en grootvader van de laatste twee Amerikaanse presidenten Bush was manager van financiële zaken van Hitler. Een andere Zionistische held van Geert Wilders weigerde in 1939 als militair leider van Israël in oprichting de door de internationale gemeenschap aangeboden vrede als niet eerst de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd was. De Exodus van de Joden uit Europa is een exacte vervulling van ouderwetse Katholieke Eind Tijd profetieën.

Herzl, een van de Zionistische helden van Wilders, refereert daaraan rond 1895 wanneer hij zich tot het Vaticaan went voor assistentie bij en tijdens de uitvoering van de 'Endlösung der Judenfrage'. De Zionisten voerde rituelen uit waarbij zij het “armageddon beest” loslieten. In de dagboeken van de Zionistische held van Wilders staat dat de antisemieten de beste vrienden zijn van de Zionisten en dat de Zionisten antisemieten accrediteren om de massa te controleren. In 1933 reeds houden de Zionisten kamp op de locatie waar in 1940 Auschwitz verschijnt wat is gebouwd op initiatief van de onderneming van de sponsor van het Israëlisch parlement.

Gelukkig zijn de Zionisten niet geslaagd in het laten vergassen van zes miljoen Joden bij en tijdens de door hen zelf aangestichte genocide op de broeders en zusters. Van de vrienden moeten de Joden het kennelijk niet hebben. De Joden zelf zeggen keer op keer dat de Nazipropaganda gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden en dat het Zionisme helemaal niks te maken heeft met Jodendom en dat Joden absoluut geen Joodse Staat of Joodse Nationaliteit ambiëren. Niemand luistert naar de Joden. Er bestaat voor Joden geen andere Joodse Nationaliteit dan de nationaliteiten van de landen van geboorte in de Diaspora. Voor Joden is de Diaspora een absoluut feit waarvan Gd verboden heeft dit eigenmachtig te revisioneren met welk middel dan ook.

De Joden van Nederland hebben de deportaties en massamoorden van 1940-1945 te danken aan de Zionisten. Ook de pogroms in Oost Europa voorafgaande de agressie in Nederland zijn losgemaakt door althans hebben plaatsgevonden onder lokaal bestuur van zij die het Zionisme bepaalden en ondersteunde. Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël, en Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet en de Joodsche Omroep en nog wat 'Joden' willen dat een nakomeling van een in Auschwitz vermoord Joods persoon vervolgd wordt voor discriminatie van Joden omdat hij bewijst dat de Zionisten zijn Joodse voorouders vermoord hebben.

Daarbij bedreigen zij de magistratuur met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de feiten worden erkend. Dat spanningsveld zal kunnen leiden tot een spontane verbouwing van het bureau van Esther Voet en co door het Partizaanse verzet wat het grensoverschrijdend gedrag der Zionisten meer dan zat is. Na de Tweede Wereldoorlog hebben de Zionisten middels hun terrorisme de genocide voort kunnen zetten op een andere Semitische stam dan de Joden namelijk de Arabieren van het Midden Oosten in het algemeen en Palestina in het bijzonder.

Al die zogenaamde Joden van Israël hebben in dat land helemaal niks te zoeken. Zij hebben met dat grondgebied geen enkele historische, Bijbelse, culturele of genetische band. De wortels van de Zionisten liggen in Oekraïne en omstreken. Vroeger waren het Khazars. Een agressief volkje oplichters wat verwant is aan Djenges Khan. De Joden die wel geassocieerd worden kunnen met Israël hebben geen enkele behoefte in het Midden Oosten of elders een Joodse Staat te vestigen. Die hebben altijd willen emanciperen en assimileren in Europa. De Zionisten hebben zich uit winstbejag daartegen verzet. De Zionisten hebben zich helemaal gek verdiend aan de 'Endlösung der Judenfrage'.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus