U bent hier: Home / Zionisten & journalisten organiseerde Holocaust

Zionisten & journalisten organiseerde Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 27-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is door Zionisten en journalisten georganiseerd. Meer in het bijzonder is de Holocaust georganiseerd door de helden van Geert Wilders. De Zionisten zijn halverwege de 19e eeuw begonnen aan de actieve voorbereiding op de Jodenvervolging van 1940-1945. Het project raakte in een stroomversnelling toen journalist Theodor Herzl zijn invulling van Zionisme leverde. Theodor Herzl is het creatieve brein van de Endlösung, de Holocaust en de Exodus. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf waren al in 1922 bekend met de plannen voor de Holocaust van de Zionistische leiders.

De uitgevers, de redacties, de besturen, de medewerkers van deze bladen besloten het publiek willens en wetens voor te liegen over de zuiverheid van het oogmerk der Zionisten. Tot op de dag van vandaag maken Zionisten en medewerkers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep zich schuldig aan het voortbouwend terrorisme der Zionisten en de Holocaust op de Joden. De grap van de Holocaust is dat deze niet voorbij is. Meeste mensen denken dat de Holocaust een tijdelijke gebeurtenis is wat zich beperkte tot 1940-1945. De Holocaust is een voortbouwend project waarmee alle Joden moeten worden uitgeroeid of bekeerd tot het Zionisme.

Hitler en de Zionisten waren twee handen op één buik. De Zionisten en Mussolini konden het ook goed met elkaar vinden. Net als de Zionisten en het Apartheidsregiem in Zuid Afrika. Vroeger toen de slavernij nog niet was afgeschaft waren Zionisten de slavenhandelaren die 'negroes' verkochten. De Franse Revolutie en de Verlichting in de 18e eeuw maakte een eind aan deze schendingen van mensenrechten. Het Zionisme is de beweging tégen De Verlichting. Om machthebbers in de oude staat van aristocratisch wereldbestuur te herstellen. Zionisme is antidemocratisch. Israël bezit geen enkel oogmerk mensen gelijk te behandelen. Joden, antisemitisme, racisme, fascisme zit in het fundament van deze zogenaamd Joodse Staat gebakken. Israël is gesticht door Hitler. Zionisme en Nazisme zijn synoniemen.

De Zionisten kregen alle ruimte van Hitler. Zionisten zijn zelfs de initiators van de beruchte Bruinhemden De Zionisten verklaarde Duitsland de oorlog in maart 1933. Eerst daarna in april zijn anti-Joodse maatregelen doorgevoerd in Duitsland. Bij en tijdens de  Bierkellerputsch in 1923 was Zionist Feder de kompaan van Hitler. De SS is opgericht door Zionist Emile Maurice, en ook Goebbels had een Zionistische achtergrond. Eichmann was ontegenzeggelijk Zionistisch  geïnspireerd. Het kamp Auschwitz is gebouwd op particulier initiatief van Zionisten. De SS stond erbij en keer ernaar. Het grofste geweld tegen Joden in Auschwitz is uitgevoerd door het Zionistische personeel van de Zionistische eigenaar van Auschwitz. Auschwitz was een kibbutz. Een agrarisch modelkamp waar de Zionisten ritueel de Holocaust op zes miljoen Joden wilde laten uitvoeren door hun priesters, als een heuse "großer Versöhnungausklang”.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus