U bent hier: Home / Zionisten laffe Jodenjagers

Zionisten laffe Jodenjagers

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2014 17:55
Opgeslagen onder:

Zionisten zoals Esther Voet en Ronny Naftaniel en Ronald Eissens en de leden van de Joodsche Omroep zijn zieke Jodenjagers. Zij weten donders goed dat de oprichters van hun politiek maatschappelijke beweging reeds in 1897 de Joden bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars noemde en toen de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. De Zionisten hebben relatief vlot gereageerd op de vrijheden en de mensenrechten en democratie die na de Franse Revolutie opwag deden in Europa.

Mensen werden vrij. Tegen het zere been van slavendrijvers, aristocraten en kerk. In vereniging met de Zionisten maakte zij een eind aan de mensenrechten, om te beginnen voor de Joden. In 1900 reeds hadden zij een Holocaust op zes miljoen broeders en zusters in Europa in het vizier. Vandaag kan en mag dat niet bewezen worden in rechte omdat de Zionisten dreigen met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de feiten wordt erkend. De Zionisten jagen anno 2014 op nakomelingen van de slachtoffers van Auschwitz en Sobibór. De familie is nooit terug gekeerd. 

coin.jpgNu jagen de Zionisten op de volgende generatie omdat het openbaart op www.hetzuur.nl dat de Zionisten de zieke hufters zijn die iedereen verraden hebben. Nog elke dag de mensheid een rad voor ogen draaiend. Om de wereld in de macht te krijgen en de bewoners op aarde ouderwets in slavernij te plaatsen. Esther Voet denkt misschien dat haar het lot bespaard blijven zal omdat zij relatief hoog op de Zionistische ladder haar werk doet. Zij vergist zich. De Zionistische leiders offeren iedereen die zij missen kunnen. Wat ze over wilde houden na de Holocaust waren de 'sweet seventeens' om het gekoloniseerde Palestina te bewonen. 

Het systematisch uitroeien van de Joden en ze te werk stellen ten behoeve van de Duitse oorlogsindustrie is het idee van de grote Zionistische leiders die dit reeds eind 19e eeuw opschrift gesteld hebben. Het staat allemaal genoteerd door de Zionisten zelf in 1897 al dat zij meer antisemitisme willen en dat Joden uitgeroeid moeten worden en dat het een militaire missie is. Er valt niks te twijfelen aan de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en Shoah. Ze houden iedereen emotioneel en anderszins gegijzeld met hun Holocaustindustrie. Bovendien heeft het er alle schijn van dat Zionisten ook aan de basis staan van 9/11. In ieder geval is internationaal terrorisme een Zionistische vinding.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus