U bent hier: Home / Zionisten laffe oorlogscriminelen

Zionisten laffe oorlogscriminelen

by J.L. de Kreek — last modified 06-08-2013 12:50
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn over de hele linie laffe oorlogscriminelen. Het zijn de bedenkers van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. De aanstichters van de pogroms in Oost Europa 19e eeuw. Financiers van Hitler. Bouwers van Auschwitz. De moordenaars van de Joden. Ronny Nathaniel, Esther Voet, Ronald Eissens, Lodewijk Asscher. Ook in de huidige tijd nemen Zionisten grootschalig deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Daarbij beroepen zij zich op Joodsheid terwijl het doel van de Zionisten is het Jodendom te vernietigen.

De Zionisten hebben de Joden altijd kapot gewild. Altijd zijn de Joden door de Zionisten gezien als brandhout voor de ovens van de concentratiekampen. De Joodse Raad collaboreerde diepgaand met de Nazi's om de Joden te deporteren. Na de oorlog hebben de Zionisten zelfs de eigen vrienden zoals Eichmann geëxecuteerd. Joden van over de hele wereld vertellen de shockerende geschiedenis van de diepgaande Nazicollanbratie der Zionisten. Niemand luistert. Iedereen blijft de Zionisten ondersteunen.

Wie kritiek geeft op de Zionisten krijgt de wind van voren want kritiek op de Moffen is Jodenhaat. De Zionisten doen met lasterlijke aanklachten tegen Micha Kat en de eigenaar van hetzuur.nl en holocaustles.nl en nazitruth.nl de best te voorkomen dat de feiten over de Zionisten algemeen bekend worden. Ook in de zaak van de Auschwitzcartoon hebben de Zionisten de magistratuur bedrogen. Iedereen weet dat er bij lange na geen zes miljoen Joden zijn vergast en dat de Zionisten de best doen om altijd weer dat getal van zes miljoen op te voeren.

Auschwitz is gebouwd door Zionisten. Als agrarisch modelkamp. Een kibboets. De douches waren om te douchen. De lijkenkelders waren voor de lijken. Er heeft geen industriële vergassing plaatsgevonden. ZyclonB was tegen de luizen. Er was ook een voetbalveld, theater en bordeel in Auschwitz. In kampen werd betaald met de Shekel. De Joden die als slaven creperen mochten in de kampen zijn ruim voor de oorlog geselecteerd door de Zionistische bestuurlijke lichamen. Nu jagen de Zionisten nog dagelijks op de Joden in Palestina. Opvallend veel Palestijnen zijn van oudsher Joods.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus