U bent hier: Home / Zionisten managers Jodenvervolging

Zionisten managers Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 27-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn de managers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De Zionisten hebben de plannen beraamd, de propaganda verzorgd, het geld geregeld, Hitler gesteund, Auschwitz gebouwd en militair werk geleverd voor welhaast alle aan WOII deelnemende landen. Na de oorlog hebben de Zionisten de strafvervolging van hun goede antisemitische vrienden en trouwe antisemitische bondgenoten en het Holocaustonderwijs gedomineerd. Tot op de dag van vandaag jagen Zionisten op personen die deze feiten publiceren. Daarbij bedreigen zij de Rechtspraak met vreselijke gevolgen om gelijk te krijgen.

Hidde Jan van Koningsveld, bestuurder van een jongerenorganisatie van het CIDI weet van de hoed en de rand want hij heeft in antwoord op zijn dagvaarding van hét Goede Nieuws™ op www.goedenieuws.nl bij conclusie de waarheid en de feiten op zijn bordje gekregen. Hidde Jan van Koningsveld studeert rechten aan de Universiteit van Utrecht. Hidde Jan van Koningsveld heeft een 7,5 voor strafprocesrecht. De psychiater van Hidde Jan van Koningsveld heeft eens gezegd dat zijn patiënt “ernstig ziek” is. Hidde Jan van Koningsveld is antisemiet.

Hidde Jan van Koningsveld is één van de managers van de Derde Wereldoorlog en de finale Holocaust. Door het liegen en bedriegen van Hidde Jan van Koningsveld c.s weten meeste mensen niet dat de Holocaust helemaal niet is afgelopen met het eind van de Tweede Wereldoorlog in 1945. De finale Holocaust vindt plaats in het Midden Oosten waar Nazis als Hidde Jan van Koningsveld het wereldgetto hebben laten bouwen. De muren rond Israël zijn bedoeld om de Joden binnen te houden. Dat de Zionisten en de Nazis één en dezelfde organisatie zijn blijkt makkelijk uit de rijke bibliotheek der Zionisten waarop Hidde Jan van Koningsveld nooit ingaat.

De Bijbel van het Zionisme zijn de publicaties van Theodor Herl en Ze'ev Jabotinsky. Daaruit blijkt helder dat het Zionisme zuiver antisemitisch is en niks anders tot doel heeft dan het leven van de Joden zo zuur mogelijk te maken zodat zij de Zionistische overheersing accepteren. Het geluid van bijvoorbeeld het Nieuw Israëlitisch Weekblad is Zionistisch, Christelijk en niet Joods. Christenen en Zionisten kunnen heel goed met elkaar overweg want in de kern worden Joden nog altijd tot op het bot gehaat door de Christenheid. Het Katholicisme is altijd voedingsbodem geweest voor antisemitisme.

Dat verdampte na de Franse Revolutie
toen de klinische gelijke behandeling werd ingevoerd. Uit de officiële protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 blijkt in een oogopslag dat assimilerende Joden consequent zijn beschermd en dat de Zionisten de gelijke behandeling verafschuwen en handhaving daarvan voor de Joden eenzijdig opzeggen en de Joden beledigen door ze te 'framen' als “verachtte bedelaars”. De aanwezige Zionisten noemen zichzelf Joden en vergeten te vertellen in de media die zij domineren dat de Joden demonstreren tegen Zionisme.

Joden zijn altijd tegen Zionisme geweest en tegen enige Joodse staat in enige vorm. De Joden weten uit ervaring dat vooral gettomanagers over hen heersen willen en dat iedereen die zich voordoet als vertegenwoordiger van alle Joden een leugenaar moet zijn want Joden houden geen verkiezingen voor vertegenwoordigers van Joden. Kijk naar Herman Loonstein van Federatief Joods Nederland. Herman Loonstein richt een organisatie op en maakt alle Joden statutair lid. Alleen Joden die hem de waarheid vertellen over het zieke Zionisme worden door hem gestoord of antisemiet genoemd.

Iedereen moet zich bewust zijn dat Joden die uit de kampen zijn gekomen zoals de vader van Bram Moszkowicz mogelijk Zionistische daders zijn die in de kampen verantwoordelijk waren voor de uitroeiing van de Joden in de kampen. Joden zijn mensen die men in de regel niet tegenkomt in de media. Het Joodse geluid wordt niet verkondigd in de media. Esther Voet is het Joodse geluid niet. CIDI is het Joodse geluid niet. Joods.nl is het Joodse geluid niet. Nergens wordt het Joodse geluid verkondigd behalve op hét Goede Nieuws™ op www.goedenieuws.nl en wat wordt bestreden door Hidde Jan van Koningsveld en door de True Torah Jews op www.truetorahjews.org.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus