U bent hier: Home / Zionisten medeplichtigen aanslag Parijs

Zionisten medeplichtigen aanslag Parijs

by J.L. de Kreek — last modified 19-11-2015 10:10
Opgeslagen onder:

Nederlandse Zionisten zoals Esther Voet, Ronny Naftaniel, Ronald Eissens zijn medeplichtig aan de aanslagen in Parijs omdat zij willens en wetens magistraten met afschrikwekkende gevolgen bedreigen om authentieke documenten waaruit dé agenda van het internationaal terrorisme blijkt te negeren. Op die manier proberen zij ook strafvervolging van Geert Wilders te frustreren. De helden van Wilders zijn de architecten van de aanslagen in Parijs.

De aanslagen in Parijs zijn onderdeel van een proxy oorlog die gevoerd wordt door partners en bondgenoten van Europa om de plannen van de helden van Wilders te (laten) realiseren. Deze plannen omvatten onder andere executie van Joodse Rijkdommen, Endlösung, Holocaust, Exodus (wat heeft plaatsgevonden), beperking van mensenrechten, separatie van minderheden, herinvoering van feodaliteit en een nieuwe vorm van bestuur als antwoord op de golven van terreur.

Andere partijen die hieraan willens en wetens deelnemen zijn GeenStijl en de Telegraaf en Nieuw Israëlitisch Weekblad. Medewerkers van de Telegraaf en NIW blijken al in 1922 geweten te hebben van de plannen voor de Holocaust. Zij hebben daarover gezwegen en de groep die verantwoordelijk was voor het management van de uitvoering gesteund tot en met in de Tweede Wereldoorlog aan toe. Na de oorlog zwijgen de Telegraaf en NIW over de ware identiteit van de architecten van de 'Endlösung der Judenfrage' en ondersteunen de medewerkers de politicus die deze misdadigers als zijn helden ziet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus