U bent hier: Home / Zionisten moeten oprotten

Zionisten moeten oprotten

by J.L. de Kreek — last modified 18-01-2014 10:50
Opgeslagen onder:

Het is de mening van Jeroen de Kreek persoonlijk dat de Zionisten moeten oprotten. Jeroen de Kreek is maker van hetzuur.nl. Ook was hij benadeelde partij in het Wildersproces en regisseert hij de jacht met juridische bloedhonden op Geert Wilders, de Jeugdzorg en de terroristen in de Nederlandse politiek. Jeroen de Kreek bezit de Joodse achtergrond, met een hoofdletter geschreven zegt hij daarbij zelf.

Jeroen de Kreek is absoluut pro Joods. Ook is Jeroen de Kreek pro andere geloven. Jeroen de Kreek is pro geloof. Jeroen de Kreek zelf gelooft Gd niet. Jeroen de Kreek gelooft dat de Joden nu al meer dan 116 jaar moeten strijden tegen het Zionisme als bron van antisemitisme. Iedereen is geïndoctrineerd dat Jodenhaat van Duitsers afkomstig is. Dat is het niet. Sinds de Franse Revolutie is Zionisme dé bron van Jodenhaat. Daarvoor was Katholicisme de bron van Jodenhaat.

De haat tegen Joden manifesteerde zich in Europa vooral bij Katholieken. Onder Islamitisch bestuur hebben Joden significant minder last van Jodenhaat. Na de Franse Revolutie deden de mensenrechten intreden in Europa. Vrijheid, gelijkheid en broederschap. Joden profiteerde daarvan. Zionisten waren tegen. Die vonden de filosofie van Rousseau ouderwets, waren tegen democratie, tegen vrije meningsuiting en tegen emanciperende en assimilerende Joden. Zionisten ontbonden de mensenrechten voor de Joden en accrediteerde de antisemieten om de massa te controleren.

Alles in verband met de deportaties van Joden, de idee dat Joden een eigen staat moeten hebben, de concentratiekampen, ontaarde kunst, levensruimte, Holocaust, is bedacht door Zionisten. Allemaal een Zionistisch concept wat feitelijk de wortels heeft in het ouderwetse Romeinse Rijk. Dat de Zionisten de geest der Romeinen bij zich dragen blijkt makkelijk uit het 'heimat' lied van Betar, de paramilitaire organisatie van Bruinhemden onder leiding van de grote zionistische leider Jabotinsky. Daarin wordt de overwinning van de Romeinen op de Joden in Yodefet en Masada bejubeld! Ook de bezongen diadeem wekt associaties met de keizer van Rome. Nederland, de wereld en Europa hebben een Zionisten Probleem die Totaal Opgelost moet worden.

Zionisten moeten oprotten en Israël moet worden ontbonden. Het mandaat moet vernietigd of nietig verklaard worden. Israël is een staat op terroristische grondslag. Vervulling van de kolonisatie lust van kapitalisten, aristocraten en oud slavendrijvers. Er is helemaal niks Joods aan de Joodse Staat. De Davidster betekent niks voor de Joden. De Joodse traditie voert ook het hakenkruis. De Davidster is een verbasterd Kruisvaarders Schild. Het komt van de familie Rothschild die het op het huis te Judenstrasse in Frankfurt am Main aanbracht en later Hitler betaalde en Auschwitz bouwde.

Wanneer de Zionisten niet in het vrijwillige kader oprotten moeten zij gedwongen worden op te rotten. Israël en Zionistische organisaties moeten op de lijsten met terroristische organisaties komen. Elke vorm van Diaspora Revisionisme dus dat wil zeggen de stichting van een Joodse Staat waar dan ook is een verboden handeling, in ieder geval voor Joden in het Jodendom als Joodse Realiteit. Joden geloven dat zij louter middels de Diaspora verlossing verkrijgen kunnen en dat al het andere hen naar de afgrond helpt. Daarin is geen nuance. Het is Diaspora of niks. Er is géén keuze in het Jodendom.

Het waren de Zionisten die de Joodse voorouders van Jeroen de Kreek naar Auschwitz en andere kampen gedragen en vermoord hebben, het zijn de Zionisten die hem als antisemiet vervolgd en veroordeeld willen hebben omdat hij de waarheid van de feiten publiceert en weigert te zwijgen over het diep zieke verraad der Zionisten. “J'accuse”, zegt Jeroen de Kreek. Israël, de Zionisten, zij zijn de schuldigen aan de Shoah. Jeroen de Kreek vertikt het de Holocaust te erkennen. Er zijn géén zes miljoen Joden vermoord en de Shoah een Holocaust noemen houdt in dat de offers vrijwillig zijn gebracht. Het waren de Zionisten die als ware zij Joden de Joden aan het gas gelegd hebben. Jeroen de Kreek weet het nu omdat hij zicht heeft op de authentieke bewijselementen die iedereen niet te lezen krijgt van Zion dus als de Zionisten écht ruzie willen dan kan dat.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus