U bent hier: Home / Zionisten moordenaars Anne Frank

Zionisten moordenaars Anne Frank

by J.L. de Kreek — last modified 08-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De Anne Frank-stichting is een van de meest gore antisemitische rot organisaties in Nederland. Samen met het Centrum Informatie Documentatie Israël, de Joodse Omroep en nog wat van die zogenaamde Joodse belangenbehartigers is het verantwoordelijk voor welhaast al het antisemitisme in Nederland. De Anne Frank-stichting en al die andere veronderstelde Joden doen de stinkende best te verhullen dat de Zionistische helden van Wilders de grondleggers zijn van de Holocaust en dus de moord op Anne Frank.

De muntDe Zionistische held van Wilders die ook 'founding father' is van Israël is de architect van de Holocaust die al in 1897 schreef dat het antisemitisme moet toenemen en dat zijn groep de antisemieten accrediteert om Joodse rijkdommen te executeren en Joden te vernietigen. Joden van de Tweede Generatie die daarover uit de kast komen worden ouderwets opgejaagd door de Zionisten. Daarbij bedreigen de Zionisten de Officieren van Justitie en Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties als zij geen gelijk krijgen. Het Draaiboek voor de Holocaust is de dagboek van de Zionistische helden van Wilders.

De Kapo's van de Anne Frank-stichting zijn de moderne Moffen die bijdragen aan de voorbereidingen van de volgende Holocaust op de Joden. Dat is namelijk wat de Anne Frank-stichting ook onder de pet houdt, dat de Zionisten een volgende Holocaust op de Joden op de agenda hebben staan. Daarom de grote problemen nu in het Midden Oosten. Om spanningen op te bouwen en omstandigheden te laten escaleren zodat de Joden alsnog allemaal totaal vernietigd worden kunnen bijeengepakt in het wereld-getto van de held van Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus