U bent hier: Home / Zionisten moordenaars Ben Ali Libi

Zionisten moordenaars Ben Ali Libi

by J.L. de Kreek — last modified 15-11-2014 09:20
Opgeslagen onder:

Heden worden Nederlandse officieren van justitie, advocaten generaal, rechters en raadsheren met kennelijk terroristisch oogmerk bedreigd door de Zionistische vrienden van weduwe Rost om niet aan het publieke domein prijs te geven dat Ben Ali Libi en de overige slachtoffers van Sobibor waaronder meneer Schelvis hun taaie ongerief aan de Zionisten te danken hebben én dat er 'at the end' toch geen zes miljoen Joden vermoord zijn.

De muntDe hele exercitie vanaf de selectie door onder andere de grootvader van Lodewijk Asscher naar Boulevard de Misère en Sobibor of de Judenrampe is in ieder geval sinds 1897 zorgvuldig voorbereid door de Zionisten, innig samenwerkend met antisemieten en de Nazi's van Hitler. De Zionisten hebben alles goed gedocumenteerd en geheim kunnen houden tot de geschriften recent ontdekt zijn door de tweede generatie.

Dat Adolf Hitler zijn oorlogskapitaal per koerier rechtstreeks persoonlijk overhandigd kreeg van leidende Amerikaanse Joden en entrepreneurs om de wereld te verlossen van het Bolsjewistische gevaar is de waarheid achter de genocide op Ben Ali Libi en miljoenen anderen. Ben Ali Libi moest dood omdat hij te veel was want hij hoorde niet bij de 'sweet seventeens' die uitverkoren waren om het wereld-getto te ontginnen voor de aanstaande koninklijke familie Rothschild van Groot Israël.

De handlangers van Adolf Hitler bij en tijdens de Bierkellerputsch van 1923 blijken het Zionisme als eerste overweging gehad te hebben. Ook kampeerde de Zionisten al in 1933 op het terrein waar in 1940 het concentratiekamp Auschwitz als project van de onderneming van de familie Rothschild verscheen. Dat de Zionisten de eerste Bruinhemden zijn wordt door hen nog altijd bewonderd.

Begrip in toonaangevende Joodse kranten voor de Joodse financiers van de Nazi's, en de door Goebbels geslagen medaille en de advertentie en cartoons in het Nazimagazine der Angriff, maken het beeld van de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en Nazi's compleet. Ben Ali Libi is in Sobibor vermoord ter meerdere eer en glorie van Ronny Naftaniel, Esther Voet, Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal en al die andere dwalende Khazars. Vooral de familie Rotschield profiteert van de moord op Ben Ali Libi.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus