U bent hier: Home / Zionisten nare agressievelingen

Zionisten nare agressievelingen

by J.L. de Kreek — last modified 20-06-2015 11:35
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn nare agressievelingen die niets doen zoals het moet in de Joodse traditie. Meeste mensen denken dat het moderne antisemitisme van Hitler en daarvoor van Luther komt. Luther is overleden in 1503. In 1789 vond een invloedrijke politieke omwenteling plaats in West Europa: de Franse Revolutie. De Franse Monarchie werd afgeschaft en de Eerste Franse Republiek werd opgericht. Mensenrechten en democratie werden ingevoerd in West Europa. Antisemitisme verdampte.

Zionistische bronnen in de 19e en 20e eeuw bewijzen dat het welhaast gedaan was met het antisemitisme in West Europa. Daar waar nog antisemitisme was in Oost Europa waren de Joodse slavendrijvers en gettomanagers ouderwets de baas. Omdat de Franse Revolutie veel opleverde voor de algemene vrijheden en welzijn van iedereen raakte de Joodse aristocratie de macht kwijt over het Joodse volk en onder andere negerslaven. In de periode tussen 1789 en het afschaffen van slavernij in 1863 waren Joden grote bazen van de slavenhandel.

Zij die hinder ondervonden van de vrijheid, gelijkheid en broederschap van de Franse Revolutie waren de Kerk en de Joodse aristocratie. Zij verloren macht aan de democratie. Arbeiders werden mondig door de klinische mensenrechten. Ook werd de slavenhandel van de Joden verboden. Om deze omstandigheid terug te draaien, te revisioneren, kwam de journalist Theodore Herzl in 1895 met zijn plan van de 'Endlösung der Judenfrage'. Volledig naar de geest van Katholieke Eind Tijd profetieen en in het belang van de grote Joodse bankiers die de legers van de grote machten commandeerde met hun geld.

Zionisten zijn Revisionisten. Zij revisioneren met politiek maatschappelijke middelen de Joodse werkelijkheid van het verbond met Gd Jehova waarbij de Joden voor onbepaalde tijd in de Diaspora verblijven en niet aan politiek of agressie deelnemen. Voorts revisioneren de Zionisten de democratie en mensenrechten voor iedereen gelijk sinds de Franse Revolutie. Isaël is een land zonder grondwet. De geschriften en verrichtingen van de oprichters en hun voorbereidende handelingen zijn de ongeschreven grondwet van deze als wereld-getto bedoelde Kruisvaarderlijke Heilstaat.

Zionisten zijn de vervullers van de natte nazi-droom van een Joodse bankiers familie die sinds het de baas was over Joodse getto's in het Heilige Romeinse Rijk ervan droomt te regeren als vorst over álle Joden. Ook vervullen zij de Katholieke Eind Tijd fantasie van de Exodus. De geschiedenis mededelen aan het publiek zoals deze is mag niet van de Zionisten. Dan dreigen er 'dire consequences'. In de ongeschreven grondwet van Israël is bepaald dat er strikte beperkingen worden gehandhaafd op vrije meningsuiting. Ook staat in de ongeschreven grondwet van Israël bepaald dat de antisemieten de trouwe vrienden zijn van de Zionisten en zijn gecrediteerd om de massa te controleren. Voorts staat in de ongeschreven grondwet bepaald dat Joden vernietigd moeten worden.

Het Zionisme in West Europa is groot gemaakt door partijen die geen belang hebben bij democratie en mensenrechten in West Europa in een periode dat het antisemitische evident op zijn retour was. Antisemitische stuiptrekkingen zoals de beruchte Dryfusaffaire in Frankrijk rond 1900 zijn opgeblazen en hyperbolisch gebracht door de Zionisten om propagandistisch te dienen als middel tot realisatie van de 'Endlösung'. De kolonisatie van Palestina is oorlogsdoel van de Zionisten sinds augustus 1897 toen zij zich officieel in een vereniging organiseerde en zich militair en agressief opstelde op aarde.

Antizionistische Joden zijn rücksichtslos neergeslagen door de Zionisten die met hun plannen juist uit waren op het liquideren van de Joodse rijkdommen en het uitdunnen van het Joodse volk omdat zij voor de kolonisatie in Palestina alleen de 'sweet seventeens' gebruiken konden. Alles rond Hitler wekt associaties met het Zionisme. Zijn naam. Zijn financiers. Zijn vertrouwenspersoon. De oprichter van de SS. De initiatiefnemers van Auschwitz. Eichmann. De wederpartij die bij Hitler middels oorlogsverklaringen deportatieafspraken afperste. Ook de Holocaustfraude van Leon de Winter is Zionistisch geïnspireerd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus