U bent hier: Home / Zionisten ondersteunde rassenwetten Hitler

Zionisten ondersteunde rassenwetten Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 06-02-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Het bedrog van de Zionisten in verband met de Tweede Wereldoorlog en het leed wat hen verondersteld is aangedaan is bijzonder brisant. Heel veel relevante informatie dat Zionisten de grote kwartiermakers van WOII en Shoah zijn wordt iedereen bewust onthouden door Zionisten. De rassenwetten van 1935 zijn gewild door de Zionistische leiders. Dit blijkt uit het interview wat het hoofd van de Zionistische Beweging in Duitsland, Georg Kareski, gaf in het SS magazine 'Der Angriff' 23 december 1935.

Adolf Hitler werd in januari 1933 Rijkskanselier van Duitsland. 23 maart 1933 verklaarde Joden vanaf Amerikaans grondgebied de oorlog aan Duitsland. Op 07 augustus 1933 sloot Hitler een Pact met de World Jewish Agency, de leiders van Israël. Dit Pact is de Haavara Overeenkomst genoemd. Haavara is Hebreeuws en betekent zoiets als verhuisbedrijf. Hitler zag de Haavara Overeenkomst als top prioriteit voor zijn beleid. Vanaf november 1933 was het in volle uitvoering tot tenminste 1942. De Haavara Overeenkomst leverde de World Jewish Agency geld op.

In 1935 introduceerde Duitsland strenge rassenwetten. Wetten die ten onrechte als Duits zijn aangemerkt. In plaats verstoord te zijn door deze wetten, gaf Georg Kareski -het hoofd van de Duitse Joodse Gemeenschap én van de Duitse Zionistische Beweging- een interview aan de SS tijdschrift 'Der Angriff' van Goebbels gedrukt op de 23 december 1935. Daarin zei hij dat hij voor jaren had geprobeerd een methode te vinden om het Duitse en Joodse ras te scheiden. Hij beschouwde de rassenwetten van de 15 september 1935 als steun voor de Joodse verlangens. Volgens Kareski hadden de Joden 2000 jaar geworsteld tegen assimilatie. De rassenwetten waren volgens Kareski nodig om de Joden te ondersteunen in hun strijd, a blessing to the Jews.

De beroemde J50documents.jpgoodse historicus Lenni Brenner die door Zionisten letterlijk met de nek aangekeken wordt -en erger- citeert het interview met Kareski op pagina 155 van zijn boek 51 Documents. Dit boek bevat knalhard bewijs van de diepgaande collaboratie van de Zionisten met de Nazi's. Het interview met Kareski in 'Der Angriff' is terug te vinden in verschillende bibliotheken op aarde. De Zionisten hebben dit altijd geweten. Zij onthouden het publiek de waarheid om 'wiedergutmachungen' af te persen en de Joden en wereldbevolking in angst geplaatst te houden. Voordat we het weten beginnen de Zionisten weer een wereldoorlog en dragen zij weer het eigen volk eerst naar het gas.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus