U bent hier: Home / Zionisten organiseerden Kristalnacht

Zionisten organiseerden Kristalnacht

by J.L. de Kreek — last modified 10-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Dat de voorzitter (Nasi) van het Centraal Joods Overleg op de Nationale Kristalnacht herdenking zegt dat antizionisme de belangrijkste hedendaagse gedaante is van het antisemitisme is keihard bewijs van zijn barbaarse cultuur. Joden zijn antizionistisch ‘by design’. Zionisme is de ontkenning van Jodendom. Zionisme en Jodendom staan haaks op elkaar. De Holocaust is georganiseerd door de oprichters van Israël.

De zionisten willen niet uitgemaakt worden voor de antisemitische terroristen die ze zijn. Uit de publicaties van de oprichters van Israël blijkt zonneklaar dat zij de creatieve breinen zijn van de Endlösung en het uitlokken van de antisemieten om de “großer Versöhnungsausklang” uit te voeren. Alles rond Hitler was Zionistisch. De kompaan van Hitler tijdens de Bierkellerputch was Zionist. Goebbels was Zionist. Eichmann was Zionist. Hitler is geronseld en gefinancierd door Zionisten. De beruchte Bruinhemden is opgericht door een Zionist. De SS is opgericht door een Zionist. Het concentratiekamp Auschwitz is onder goedkeurend toezicht van de SS opgericht door de onderneming van Zionisten. Zionisten zijn antidemocratisch en tegen mensenrechten voor anderen dan hen.

De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is anders dan hedendaagse Nazi’s als de voorzitter van het  Centraal Joods Overleg wil dat iedereen gelooft. Vandaag wordt de zittende en staande magistratuur door Zionisten bedreigd met afschrikwekkende consequenties om weg te kijken van de feiten die de waarheid van bovenstaand bewijzen. De bestuurders en medewerkers van het CIDI jagen op personen met Joodse achtergrond van wie leden van de familie zijn vermoord in de kampen van de Zionisten, louter omdat het Joden waren, om te zwijgen over de geschiedenis van het Zionisme. De Zionisten bereiden de volgende Holocaust op de Joden voor. Het liegen en bedriegen door zogenaamde Joden als de Nasi van het Centraal Joods Overleg is onderdeel daarvan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus