U bent hier: Home / Zionisten partners Nazi's

Zionisten partners Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 01-11-2015 17:35
Opgeslagen onder:

Het heeft nóóit geboterd tussen Joden en Zionisten. De Zionisten zijn partners van de Nazi's. Vanaf het begin. Omdat niemand naar de Joden luistert en Zionisten doen alsof zij woordvoerders zijn van de Joden weten weinig mensen dat Esther Voet, het CIDI, de Joodse Omroep, het NIW, nazidekmantels zijn. Israël is niet van de Joden. Israël is van de Nazi's, gesticht door de familie die Hitler financierde en Auschwitz in bezit had toen er Joden vergast zijn.

De muntOogmerk van deze familie is ondemocratisch bepaald als vorst te regeren over alle Joden, ongeveer zoals de Romeinen toen de Keizer van Rome ook Koning van de Joden was. De 'Endlösung der Judenfrage' is bedacht door de Zionistische held van Wilders. Zijn dagboeken zijn dé Blauwdruk van de Holocaust. In de periode van 1895 tot 1904 opschrift gesteld. In 1922 namen de journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad de publicaties dankbaar in ontvangst zonder de Joden te waarschuwen voor het naderend onheil.

De Joden worden sinds 1897 officieel georganiseerd bedreigd met gehele of gedeeltelijke uitroeiing op gezag van de Zionistische organisatie van de helden van Wilders die ook verantwoordelijk is voor de oprichting van de Knesset. De Joden zijn door de Zionisten vermoord. De Zionisten hadden de plannen al in 1895 en zijn innige samenwerkingen aangegaan met de antisemieten om de Joodse rijkdommen te executeren, verzet met bruut geweld neer te slaan, de vrije meningsuiting vergaand te beperken, democratie en mensenrechten voor Joden af te schaffen en Joden te vernietigen.

Hitler was Zionist, betaald door Israël. Auschwitz is een particulier initiatief van de onderneming van de Zionistische financiers van Hitler. Auschwitz was een kamp wat onder controle stond van de oprichters van Israël. Het deporteren van Joden per trein was al in 1897 bepaald door de Zionistische held van Wilders. Niemand krijgt de feiten onderwezen op school omdat de Moffen de Tweede Wereldoorlog feitelijk gewonnen hebben. De Nazi's hebben hun totempaal verplaatst van Berlijn naar Tel Aviv, Jaffo en Jeruzalem.

Precies volgens plan van de Zionistische helden van Wilders uit 1897. De Zionisten die als 'founding fathers' van Israël op een voetstuk geplaatst worden waren zich zeer wel bewust van het nadeel wat zij de Joden, de wereld en Europa leverde met uitvoering van hun plannen. Zo blijkt uit hun publicaties. Zij stelde zich op het standpunt dat wie niet met hen is een antisemiet moet zijn want de Zionisten vinden van zichzelf dat zij Joden zijn en niemand mag dit ontkennen want dat is Jodenhaat. Zionisten zijn bij meerderheid ernstig geestesziek en hebben geen enkele affiniteit met Joden of Jodendom.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus