U bent hier: Home / Zionisten partners Nazi's (2)

Zionisten partners Nazi's (2)

by J.L. de Kreek — last modified 23-03-2016 12:15
Opgeslagen onder:

De Zionisten hebben het nooit onder stoelen of banken geschoven dat zij een leider als Hitler willen en de bedoeling hebben de Joden te Holocausten als ritueel sluitstuk van hun Endlösung der Judenfrage. De Zionisten die over vertegenwoordigd zijn in journalistiek, media en politiek verzwijgen dat hun leiders Hitler hebben betaald en eigenaren waren van Auschwitz. Hitler had Zionisten in zijn directe kring en Zionisten waren de Sondercommando's en Kapo's die als Priesters van Zion de Joden vergaste op Holocaust.

De muntDeze feiten blijken makkelijk uit talrijke publicaties van de Zionistische helden van Wilders die vrij via internet toegankelijk zijn. Het heeft meer dan zeventig jaar moeten duren voordat Joden die familie zijn verloren in de kampen van de familie van de patroon van de helden van Wilders zicht krijgen op het handschrift van de Zionist die persoonlijk het plan voor oorlog en Holocaust beraamd heeft. Als oprichter en voorzitter van Vereniging Erez Israël heeft hij in 1897 in vereniging met de overige Zionistische leden de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden en gen veracht als bedelaars.

Dat het antisemitisme in West Europa door de Franse Revolutie in 1897 op zijn retour was wordt nooit onderwezen door de Zionisten omdat zij voor de kolonisatie van Palestina antisemitisme nodig hebben. Joden in Europa die niet geplaagd worden door antisemitisme zijn niks waard voor de Zionisten. Dat de Zionisten in 1897 reeds de antisemieten geaccrediteerd hadden om de Joden in 1940 te vervolgen blijkt klip en klaar uit de publicaties van de Zionistische helden van Wilders die in Nederland zijn verspreidt en van positief commentaar voorzien door de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus