U bent hier: Home / Zionisten plegen aanslagen op Joden

Zionisten plegen aanslagen op Joden

by J.L. de Kreek — last modified 26-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten plegen al meer dan 120 structureel aanslagen op Joden. Om alle Joden bij elkaar gepakt te krijgen in één getto. De Zionisten hebben hiervoor Palestina illegaal gekoloniseerd en het wereldgetto eufemistisch de Joodse Staat genoemd. De Zionisten, racisten, antisemieten, fascisten, industriëlen en het Vaticaan werken innig samen om iedereen radicaal te verlossen. Dit gaat gepaard met leugen en bedrog, chaos en extreem geweld zoals de aanslagen in de VS 11 september 2001. Deze aanslagen zijn de voortzetting van de Holocaust van 1940-1945. Begaan door de terroristische organisatie waaraan ook Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep deelnemen en wat mede is gefinancierd door John de Mol.

Zionisten commanderen al meer dan 120 jaar de legers der grote machten met hun bezit. Dat dit keiharde feiten zijn kan iedereen zelf zien en begrijpen aan de hand van de publicaties die Zionisten, journalisten, historici en onder andere het NIOD met kennis van de feiten voor het publiek verborgen houden.

In het geschiedenisonderwijs worden alleen de misdaden van de vrienden van de Zionisten uitvergroot. De misdaden van de Zionisten worden met de mantel der liefde bedekt. Zij die de feiten openbaren over de symbiotische samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi’s om de door de Zionisten gewilde Holocaust te regelen worden opgejaagd, verguisd en bedreigd.

Journalisten en Zionisten bedriegen en bedreigen de Rechtspraak met afschrikwekkende gevolgen om de waarheid van bovenstaande feiten te ontkennen of ervan weg te kijken en personen met Joodse achtergrond te veroordelen ‘no matter what’. De Zionisten doen vandaag hetzelfde werk als sinds de oprichting van Verenig Erez Israël te Basel 29-31 augustus 1897 om de Joden het leven zuur en rijp voor de sloop te maken. De plannen voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en de daarop volgende machtsgreep van het ondersteunend Syndicaat zijn geschreven en gedrukt door de Zionistische leiders die in Israël wettelijk bewonderd worden als de helden van de zogenaamd Joodse Staat.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus