U bent hier: Home / Zionisten riskeren oorlog

Zionisten riskeren oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 23-12-2014 12:39
Opgeslagen onder:

Als de Zionistische gemeenschap niet zelf erkent dat de Zionistische leiders dé initiatiefnemers zijn van WOII en de Jodenvervolging van 1940-1945, en niet zelf de holocaustfraude erkent, bestaat het risico van wereldwijd oorlog tegen de Zionisten. Iedere keer weer handhaven de Zionisten de leugens door anderen lasterlijk aan te klagen, te bedreigen en de antisemitisme kaart te trekken.

Er is geen enkele twijfel over de schuld van Israël en oprichters aan de walgelijke Jodenvervolging en Tweede Wereldoorlog. Israël en oprichters vonden de Jodenvervolging noodzakelijk om de volksverhuizing op gang te krijgen, joodse rijkdommen te executeren en om het joodse volk te ontdoen van het surplus aan joden. De zionisten wilde alleen de 'sweet seventeens' overhouden voor de kolonisatie van Israël. 

Om te krijgen wat zij wilde hebben de Zionisten bij en tijdens hun eerste congres te Basel 1897 de mensenrechten voor de joden ontbonden en hen gediskwalificeerd als bij meerderheid verachtte bedelaars, ook hebben zij antisemieten geaccrediteerd voor de uitvoering van de 'Endlösung'. De bedenker van de 'Endlösung der Judenfrage' is Zionist, journalist en de man die in Israël geëerd wordt als de oprichter: Theodore Herzl. Zijn plan is betaald door de Zionistische familie die ook Hitler financierde en Auschwitz liet bouwen. Het kamp was opgezet als Kibbutz. In kampen werd met de Shekkel betaald. Het was Israëlisch grondgebied. Transitcentra van Israël in oprichting. 

De Tweede Wereldoorlog is één groot Zionistisch project als opmaat naar de kolonisatie van Palestina en uiteindelijk wereldmacht aan een consortium van private (rechts)personen en ambtenaren waar de Zionistische familie die Hitler betaalde leidend deel van uitmaakt. Nakoming van de collectieve zwijgafspraak is gebakken in de constitutie van het Zionistisch tuig. Zelfs de Bierkellerputsch van Hitler blijkt Zionistisch geïnspireerd te zijn. Eichmann zag zichzelf als échte Zionist en dé tweede Herzl. De Zionisten en de Nazi's werkte innig samen om het plan van de Zionisten ter 'Endlösung' van de joden te volbrengen. 

De stichting van Israël was het oorlogsdoel van de Zionisten sinds 1897. Een doel wat zij als een militaire operatie volbrachten. De Zionisten van Betar waren de eerste bruinhemden die militant door Duitsland marcheerde. Betar trainde zij aan zij met de fascisten van Italië en koos de locatie van Auschwitz uit in 1933. In hun 'heimateliederen' bejubelen de Zionisten de overwinning van de Romeinen op de Joden bij Massada en Yodafet. Ze'v Jabotinsky weigerde namens de Zionistische strijdkrachten in 1939 vrede als niet de bulk van joden uit Europa verdreven was. 

Bombardement op Rotterdam is betaald door Zionisten. Bombardement op Londen is betaald door Zionisten. Escalatie van de Eerste Wereldoorlog is ook gemanaged door Zionisten. De vervolging van joden is bedacht en geregeld door Zionisten. Getuige de grootvader van Lodewijk Asscher. In de kampen waren mensen met joodse en niet joodse familienamen de commandanten. De kampfunctie van de 'Sonderkommando's' werd niet onder dwang uitgevoerd. Hitler is een exclusieve joodse familie waarvan niet weinig leden terug te vinden zijn in de Shoah database van Yad Vashem. Israël en al die Zion-lovers is één groot Naziwespennest. 

Om te voorkomen dat de feiten algemeen bekend worden doen de Zionisten aangifte tegen joden die de feiten openbaren en bedreigen zij rechtspraak en bestuur met 'dire consequences' om de feiten niet te erkennen. Het dreigen door de Zionisten is schering en inslag. Is het niet om de holocaustfraude te ontkennen dan is het om joden op te drijven van bijvoorbeeld Irak naar Israël. In Israël worden mensen verdreven die stammen van de authentieke Joden uit de tijd van Jezus en die later bekeerd zijn tot de Islam. Ook Palestijnen genoemd. Moord, verraad, bedrog het is allemaal middel van Zionisten om de eigen sleutelrol betrokkenheid bij de Tweede Wereldoorlog en Shoah te verhelen en erkenning van Israël af te persen van de wereldgemeenschap.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus