U bent hier: Home / Zionisten schuldigen 9/11

Zionisten schuldigen 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 14-09-2013 11:05
Opgeslagen onder:

De overtuiging groeit dat Zionisten in vereniging met Christenen in het publieke, semipublieke en civiele westerse bestuur schuldig zijn aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Dit komt omdat deze aanslagen als 'rapture' naadloos aansluiten op de opzettelijke vervulling van Katholieke Eind Tijd profetieën, zoals de Exodus, die in de geschiedenis middels het Zionisme reeds opzettelijk vervuld zijn.

De aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 zijn niet in de juiste context te plaatsen wanneer geen wetenschap is over het feit dat de Zionisten de beramers van de Tweede Wereldoorlog en Shoah zijn en Groot Israël stichten en een Derde Tempel bouwen willen. Op de plek waar nu de Haram Al Sjarif staat.

Al het grote geweld sinds de oprichting van de Zionistische wereldorganisatie 1897 draait om een specifieke familie en een specifiek doel. Doel is Groot Israël en de familie is de Rothschild die Tweede Wereldoorlog financierde om uiteindelijk gekroond te worden als koninklijke familie van het Derde Rijk. Armageddon juist in onze tijd is aan de hand van de Bijbel in ieder geval voorzegd door de Jehova's Getuigen.

Hun predikingen zijn interessant omdat zij trachten de Bijbel in het diepst te doorgronden zonder dat kerkelijk bestuur de mening voorschrijft zoals bij de Katholieken. Jehova's Getuigen studeren de geschriften zoals een academicus de feiten bestudeert. Katholieken zijn politiek opportunistisch, Jehova's Getuigen niet.

Zionisten zijn ook politiek opportunistisch, en Joden niet. De Zionistische leider Herzl schrijft in zijn persoonlijke dagboeknotities dat hij vertrouwt op steun van het Vaticaan voor zijn 'Endlösung der Judefrage', wat de stichting van Groot Isarel inhoudt, omdat de Katholieken geloven dat dit een vervulling is van Bijbelse profetieën. Dat was in 1897. In die tijd zijn de Zionisten de Jodenvervolging van 1940-1945 begonnen.

De Zionisten van 1897 voorspelde zelf dat hun idee voor de Jodenvervolging pas na een jaar of veertig zou landen in Europa. Tot dan was er ruimschoots tijd de Bruinhemden op te richten, Hitler te betalen, de internationale gemeenschap op spanning te brengen en de Joden te vergasten op ouderwets Zionistisch geïnspireerd Nazisme.

Dat Europa bevrijd is na WOII is een schijnvertoning. Een tijdelijke verlossing van geweld. Omdat Hitler toch niet de leider was die de Zionisten dachten en de Russen te veel tegengas gaven. Hebben de Nazi's ondertussen de zetel kunnen verplaatsen van Berlijn naar Jeruzalem en Amerika natuurlijk. De tijd vanaf 1945 gebruikend om de volgende stap op weg naar de definitieve vestiging van het Derde Rijk te maken.

De eerste stap was deelname aan de Eerste Wereldoorlog door de Britten te ondersteunen waardoor de Duisters hun bijna zege voor de neus zagen verdampen. De tweede stap was het beramen van WOII en Shoah en het ondersteunen van de Nazi's. Derde stap is de finale apocalyps met alles wat daarbij denkbaar is aan rampen. Zoals de aanslagen 11/9.

De idee is dat de Zionisten wereldmacht grijpen kunnen door het met politieke en maatschappelijke middelen vervullen van overigens katholieke Eind Tijd profetieën. Louter als techniek ter verkrijging van de New World Order wat feitelijk een ouderwetse op het Romeinse Rijk gelijkende dictatuur is met het Vaticaan als morele hoeder van de mensheid.

De waarheid van voorgaande feiten blijkt allemaal absurd eenvoudig wanneer de moeite genomen is de Zionistische geschriften te bestuderen die de Zionisten altijd aan het oog van iedereen ontrokken houden. Kennelijk omdat daaruit de schuld aan WOII en de toekomst plannen van Zion eenvoudig blijken.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus