U bent hier: Home / Zionisten schuldigen aanslagen 9/11

Zionisten schuldigen aanslagen 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 19-04-2015 15:05
Opgeslagen onder:

Nederlandse Zionisten bedreigen magistraten met “afschrikwekkende consequenties” om te zwijgen over de ware toedracht van de aanslagen in Amerika 11 september 2001 op de torens van de Twin Towers. Er zijn drie torens ingestort. De derde toren is niet door een vliegtuig getroffen. De derde toren is met de vrije valsnelheid in het eigen fundament gestort. In het puin is resten van gesmolten staal gevonden. Een kantoorbrand zou de oorzaak zijn.

De bedreigingen vinden plaats in de strafzaken die de Zionisten hebben losgemaakt tegen het eerlijke joodse geluid op www.hetzuur.nl. Ook blijkt uit het dossier in die zaak dat de Zionistische helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd. Voorts blijkt uit het zaaksdossier dat Wilders leiding geeft aan genocide, net als Esther Voet en Ronny Naftaniel en het Meldpunt Discriminatie Internet.

Meer dan tienduizend pagina's bewijs van het feit dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 onderdeel zijn van een ouderwetse kruistocht van de Christenheid en Zionisten tegen de Islam en de Joden. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn onderdeel van de Nazi-agenda van de helden van Wilders. De wereldmacht is gekaapt door Moffen. Mannen en vrouwen in pakken van links of rechts. Onder alle geledingen manifesteren zij zich om in groepsverband de wereld naar de ondergang te dragen op weg naar wereldmacht voor een 'corporate oligargy' en slavernij. Diederik Samson is voorbeeld van politicus van links signatuur met een aan het Nazisme gelijke dubbele agenda.

Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël is deelnemer aan de terroristische organisatie die de aanslagen in de VS gepleegd heeft. Geert Wilders neemt ook aan deze organisatie deel. Net als Matthijs van Nieuwkerk en Pieter Broertjes en Jalta en de Dagelijkse Standaard en Geen Stijl en de Telegraaf Media Groep en Jort Kelder. De aanslagen in de VS zijn van rijke aan de aristocratie gerelateerde blanken die meer willen. Andere parasitaire blanken zoals Jort Kelder en Pieter Broertjes voorkomen dat de wereldbevolking zicht krijgt op de waarheid.

Journalisten van de massamedia prediken uit beroep of gewoonte het eigen verwrongen wereldbeeld als waarheid en ontkennen de feiten zoals ze academisch vastgesteld moeten worden. Sommige gebeurtenissen kunnen slechts één logische verklaring hebben. Wanneer een gebouw instort met de vrije valsnelheid is het fundament er plotseling onder vandaan weggeslagen. Alsof een appel spontaan uit de boom valt. Vliegtuigen in de bovenste etages van de torens kunnen het onderliggende fundament niet laten verdampen tenzij er co-factoren zijn zoals een explosie in het fundament op de kern van de torens.

Iedereen had meteen een mening klaar over de aanslagen. Net als bij de MH17 en de oorlog in Irak. De lust naar oorlog van de makers van Elsevier en andere door domrechts bepaalde media staat op het netvlies gebrand. Alsof de publieke opinie vergiftigd door vooroordelen het excuus voor oorlog tegen de islamitische zondebok dankbaar aanvaarde. Ook als leden van Al Qaida de vliegtuigen in de gebouwen vlogen kunnen die aanslagen niet de oorzaak zijn van het instorten van de stalen torens van de Twin Towers. Bizar dat Geen Stijl of Matthijs van Nieuwkerk in al de jaren niet even met de redacties die zij bezitten dát aan het publiek bekend hebben gemaakt.

Bij Geen Stijl zijn de jongetjes en meisjes best technisch. Dat gigantische stalen drie dimensionale 'grid' van de Twin Towers, het harnas van vuisten dik gepantserd stalen balken kan nooit ten gevolge van de inslag van een aluminium vliegtuig volledig instorten alsof alle ondersteuning in een oogwenk verdwenen is. Het staal is tot stof vergaan. Een metamorfose van gebouwen die elke journalist op het spoor van de terroristen zetten moet. Nederland heeft het niet nodig dat de Nederlandse journalistiek de feiten ontkent want de maatregelen volgend op de aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn schuldig aan het sneuvelen van talloze Nederlandse militairen en de brood, bad en bed discussie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus