U bent hier: Home / Zionisten schuldigen Jodenvervolging

Zionisten schuldigen Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2013 10:10
Opgeslagen onder:

Ronny Naftaniel, Esther Voet, Laurence Blik, Uri Rosenthal, Lodewijk Asscher, al die 'Joden' in Nederland, die het hoogste woord hebben, zijn gewoonte misdadigers en schuldig aan de Jodenvervolging sinds 1897. De Zionisten. De Diaspora Revisionisten zijn de grote antisemieten. De Nazi's die wereldmacht hebben willen en doen alsof zij Joden zijn. Het zijn anti-Joden want het zijn Zionisten. Zionisten zijn het meest laffe anti-Joodse tuig op aarde.

De Zionisten hebben alles gewild, gepland en betaald wat betreft de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. De Joden noemen de Jodenvervolging van 1940-1945 een Shoah omdat hen een catastrofe overkomen is. Wanneer Joden zeggen dat deze genocide een Holocaust is dan zeggen de Joden eigenlijk dat ze het brandoffer zelf gebracht hebben. De Zionisten hebben de vermeende offers gebracht. Feitelijk hebben de zionisten niks gebracht want de Tweede Wereldoorlog en de Shoah heeft hen alles gegeven. Bijvoorbeeld het vermogen van de Joden om oorlog te voeren.

Dè mensen die Joden verdrukken zijn hoofdzakelijk katholieken en zionisten. Anti-semieten zoals het gemiddelde kaalkopje is een relatief klein probleem voor Joden in verhouding tot de problemen die zionisten en katholieken voor Joden verzorgen. Hitler was lief voor de Joden vergeleken met de Zionisten. De grootvader van minister Lodewijk Asscher gaf gelegenheid aan de deportatie van Joden. Hij ondersteunde de Duitse bezetter bij en tijdens het deporteren van honderdtienduizend Joden uit Nederland. Hoofdzakelijk minder bedeelden van het eigen soort. Deze mensen stonden in 1897 al op de Zionistische rol om te creperen. De grootvader van Lodewijk Asscher wordt in Nederland geëerd als voorzitter van de Joodsche Raad, zo gaat Nederland om met de Joden.

Dat de familie Asscher het bloed van grote misdadigers in zich heeft blijkt ook uit het feit dat Lodewijk Asscher persoonlijk gelegenheid geeft aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in nota bene Islamitische landen. Lodewijk Asscher was bestuurlijk ook verantwoordelijk voor de razzia op de Aya Sophia Moskee. Juist mensen als Ronny Naftaniel, Esther Voet, Laurence Blik, Uri Rosenthal, Lodewijk Asscher voorkomen dat iedereen ziet dat de illegale oorlog in Irak het vervolg is op WOII uitgevoerd door de nakomelingen van zij die WOII en de Shoah verzorgd hebben. De Islamieten zijn het slachtoffer wat toevallig geloofs- en bloedbroeders der Joden zijn. Niet weinig Palestijnen zijn van oorsprong Joods en bekeerd tot de Islam. De bezetting van Palestina is letterlijk 'Ein Nazi Farth Nach Palestina' waarbij SS en Zionisten symbiotisch samenwerkte.

Hitler had een Asjkenazische achtergrond, net als Jabotinsky. Jabotinsky werd in zijn tijd de Joodse Hitler genoemd. Zijn club waren de Joodse bruinhemden die Palestina koloniseerde en geen enkele ruimte wilde laten voor de oorspronkelijke bewoners. Koloniseren van landen en de macht overnemen is wat Zionisten doen, daarbij wekken zij de schijn Joods te zijn. Zionisten zijn geen Joden want het zijn Zionisten. Het verschil tussen Zionisten en Joden is als nacht en dag. Joden verhouden zich tot Zionisten als slaven tot slavendrijvers. Israël is gesticht door Nazi's. De naam Israël is gestolen. Ook de veronderstelde geschiedenis is gestolen.

Ronny Naftaniel, Esther Voet, Laurence Blik, Uri Rosenthal, Lodewijk Asscher hebben geen wortels in het Midden Oosten. Zij zijn geen nakomelingen van Sem. Zij zijn nakomelingen van Ashkenaz. Het zijn Khazars. Zij zijn genetisch verwant met Dzjengis Khan. Deze mensen beledigen tot ze misselijk van zichzelf zijn is een bijzonder Joodse daad om te doen. Daar zijn Joden buitengewoon mee geholpen. Het letterlijk Zionisten wegzetten als de grote antisemieten en nazi's en fascisten is een goede daad in het belang van de Joden. Ze anders aanpakken kan en mag ook want het zijn tenslotte Nazi's en WOII leert dat bij Nazi's alles mogelijk is.

Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet dreigt ouderwets met echt zionistisch geweld wanneer de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl niet vervolgd wordt in verband met holocaustontkenning. Kennelijk wil Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet dat iedereen zegt dat de Joden schuldig zijn aan de eigen genocide omdat zij Palestina willen stelen van de oorspronkelijke bewoners. Mogelijk dat Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet een iets te grote broek heeft aangetrokken want de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth weet toevallig precies het verschil Joden en Zionisten.

De veronderstelde Joden van Nederland mogen weten dat zij een confrontatie uitlokken die zij niet willen. Het Centrum Informatie Documentatie Internet, het Meldpunt Discriminatie Internet, de Joodse Omroep, de Anne Frank Stichting zijn anti-Joodse organisaties hoe hard zij de eigen Joodsheid ook liegen. Had Theodore Herzl niet de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet, dan waren Anne Frank en al die honderdtienduizend Joden van Nederland niet gedeporteerd en was Rotterdam niet gebombardeerd geweest. Conclusie is dat Ronny Naftaniel, Esther Voet, Laurence Blik, Uri Rosenthal, Lodewijk Asscher & co héél vlot héél hard moeten leren eeuwig te zwijgen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus