U bent hier: Home / Zionisten steunde Hitler

Zionisten steunde Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 15-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Adolf Hitler is volop gesteund door de Duitse Zionisten. Ook heeft Hitler zijn oorlogskapitaal gekregen van de Joodse familie die vandaag de Knesset en de Verenigde Naties sponsort. Deze Joodse familie was middels de ondernemingen tevens juridisch eigenaar van het concentratiekamp Auschwitz waar het Joden liet vermoorden en als slaaf werken in fabrieken.

Het bewijs van de diepe symbiotische band tussen de Zionisten en de Nationaal Socialisten wordt onder andere geleverd door baron Leopold Von Mildenstein. Niet alleen de baron levert het bewijs voor de verknochtheid tussen de Zionisten en de Nazi's. Er zijn 'stockpiles' met bewijs waaruit onloochenbaar blijkt dat de Zionisten en de Nazi's twee handen op dezelfde buik waren en overigens zijn.

 

De medaille afgebeeld met aan de ene kant het hakenkruis en aan de andere kant een Davidster is geslagen voor 'Der Angriff' de Nazi-magazine van Joshep Goebbels. In de rand van de munt staat vertaald: een Nazi-reis naar Palestina. Aan de andere kant van de munt staat: en vertel erover in 'der Angriff'.

De munt was geslagen ter herdenking van de gelegenheid van Zionistische steun en verzekerde medewerking aan de Nationaal Socialisten. SS lid Baron Leopold Von Mildenstein maakte samen met zijn vrouw en Kurt Tüchler van de Zionistische Federatie van Duitsland, een reis van een half jaar door Palestina.

 

Veel Duitse Zionisten, zoals Tüchler, waren aanhangers van de Nazi's en gaven dat nadrukkelijk toe en zagen de reis en de munt en de deportatie afspraken met Hitler als blijk van integriteit en de goede wil van de NSDAP ten aanzien van de de Zionistische ambitie tot hervestiging van de Joden. Ook droeg het bij aan de politieke doelstellingen van de Zionisten.

 

Midelstein zocht in zijn gunstig rapporten gelijkheid tussen de Duitse Zionisten en Nazi's in hun gezamenlijke inspanningen tot het bekeren van de bevolking van Palestina tot het Zionisme wat vandaag de sfeer verziekt in het Midden Oosten. Ook Eichmann zag zichzelf als een echte Zionist. Voorts blijkt uit de geschriften van de Zionistische generaal Jabotinsky dat de Bierkellerputsch van Hitler in 1929 Zionistisch geïnspireerd was.

 

Rabbijnen zagen in Hitler de verlosser. Bovendien is “Hitler” een naam die exclusief met prominente Joden geassocieerd wordt. Uit genetisch onderzoek dat de journalist Jean-Paul Mulders onder verwanten van Hitler liet uitvoeren blijkt dat Hitler behoorde tot de haplogroep E1b1b, die weinig voorkomt in Duitsland en West-Europa, maar bij 50 à 80 procent van de Noord-Afrikanen voorkomt, met name bij Berbers, Somaliërs en Asjkenazische Joden die ook het fundament voor het Zionisme gelegd hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus