U bent hier: Home / Zionisten super antisemieten

Zionisten super antisemieten

by J.L. de Kreek — last modified 26-09-2013 09:35
Opgeslagen onder:

Als er ergens antisemieten zijn dan is dat onder de Zionisten. De Zionisten die altijd de grote mond hebben over antisemitisme van anderen, verzwijgen dat de eigen maatschappelijke en politieke beweging aan de basis staat van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. De Zionisten zijn de mensen die na de Bataafse omwenteling willens en wetens de basis gelegd hebben voor het 'ausrotten' van de Joden uit Europa.

Het antisemitisme, de Tweede Wereldoorlog en de Shoah waren de collectieve intentie van de Zionisten. Dat blijkt onomstotelijk uit recent ontdekte onthullende authentieke Zionistische documenten die altijd door de Zionisten verhuld zijn gebleven.

De Zionisten hebben de Endlösung bedacht. De Zionisten wilde dat Joden vernietigd werden. De Zionisten wilde geaccrediteerde antisemieten om de massa te controleren. De Zionisten wilde 'lebensraum'. De Zionisten bedachten deportaties per trein. De Zionisten bedachten de concentratiekampen. De Zionisten wilde meer antisemitisme. De Zionisten wilde Joodse rijkdommen liquideren.

De Zionisten hebben Auschwitz gebouwd. De Zionisten hebben Hitler betaald. Zionistische agenten waren de moordenaars van de Joden. Zionisten liegen na de oorlog de Holocaust. Zionisten bedreigen nu het bestuur en de rechtspraak met serieus en ernstig geweld wanneer zij in de zaak in verband met hetzuur.nl in het ongelijk gesteld worden. Volgens een oud joods gezegde betekent dit vette stront aan de Zionistische knikker.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus