U bent hier: Home / Zionisten super corrupt

Zionisten super corrupt

by J.L. de Kreek — last modified 28-01-2014 13:35
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn de liederlijke super corrupte racisten, kolonisten en separatisten die het Jodendom een slechte naam geven en antisemieten tegen gewone belijdende Joden innemen. Zionisten propageren dat antisemitisme een gerechtvaardigde vorm van zelfverdediging is en dat daarvan meer zijn moet omdat dit de Zionistische zaak bevordert.

De idee in Frankrijk dat de gaskamers een grap zijn is op deugdelijke feiten gebaseerd. De tekens WITZ in het woord Auschwitz en Monowitz betekenen letterlijk grap in het Jiddisch. Jiddisch is de taal der Asjkenazim die tevens het Zionisme geleverd hebben. Asjkenazim zijn de enige bevolkingsgroep die de tekens NAZI standaard in de groepsaanduiding vervat hebben.

De Zionisten en de Nazi's zijn dezelfde club. Hitler was dienaar van het Zionisme. Net als Eichmann en Himmler dat waren. De Bierkellerputsch was een Zionistische staatsgreep. Mein Kampf is door een Jood geschreven. De persoonlijke coach van Hitler was de Jood Emile Maurice. De Zionistische Joden en kapitalisten hebben het allemaal gedaan. Zij zijn de grote schuldigen aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. 

De Joden zoals die reeds eeuwen geleden uit Spanje of Portugal naar Nederland zijn gekomen is een ander ras mensen dan de personen die na de Eerste Wereldoorlog als Ashkenazim de sfeer zijn komen verzieken in Europa. De oorspronkelijke Joden hebben altijd te lijden gehad van de corruptie der Ashkenazim die exclusief tot doel hebben de wereld naar de ondergang te brengen als opmaat naar de definitief vestiging van het Duizend Jarig Nazirijk.

De munt

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus