U bent hier: Home / Zionisten terroriseren Joden

Zionisten terroriseren Joden

by J.L. de Kreek — last modified 09-04-2015 17:10
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn het gore tuig wat steeds beroepshalve of uit gewoonte het fundament legt voor het antisemitisme en de Jodenhaat. Bijvoorbeeld omdat zij spijkerhard liegen over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Afgelopen jaren heeft de rechtspraak de aangiften behandeld van de Zionisten tegen het eerlijke Joodse geluid op hetzuur.nl.

De zaken worden in de rechtspraak Zuur 1 en Zuur 2 genoemd. Om de argumenten kracht bij te zetten dreigen de Zionisten op openbaar toegankelijke websites met 'dire consequences' wanneer de waarheid van het eerlijke Joodse geluid wordt herkend en/of erkend. Aan de lopende band doen rechters en raadsheren, officieren van justitie en advocaten generaal in die zaken ronduit bizarre uitspraken zoals dat wanneer een verdachte voor het laatst gesproken heeft dit ook het laatste woord is in de zin van artikel 311 lid 4 van het wetboek van strafvordering. 

Met een moeilijk woord is dit “confabuleren” genoemd. Een psychische afwijking ten gevolge van exceptionele terrorisme gerelateerde druk van de Zionisten op de onafhankelijke rechtspraak om de waarheid van de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 te verhullen, maskeren, camoufleren, daarover niet te beginnen en de vrije meningsuiting daarover in de kiem te smoren. De schrijver, maker, hij die hetzuur.nl gemaakt heeft bezit zelf een Joodse achtergrond. De familie is gemassamoord in Auschwitz en Sobibor en een toevallige nakomeling die verantwoordelijk is voor hetzuur.nl wordt geacht te zwijgen over de schuld van de Zionisten daaraan want dan stelt hij zich bloot aan de aanmerkelijke kans dat hij Joden beledigt wegens ras of geloof. 

De broek zakt een beetje heel ver af. Wilders mag alles zeggen en zij die de Zionisten of zelfs Jeannine Hennis een potje persoonlijk polemisch in de keel fluimen zijn schuldig aan het beledigen. Nederland is de omgekeerde wereld waarbij Nazi's fascisten en antidemocratische hufters de vrije meningsuiting voor zichzelf opeisen en iedereen die wat terug zegt de mond snoeren want dat is een belediging van joden of de minister persoonlijk. Sommige mensen voelen daardoor de behoefte spontaan een potje te komen huishouden, bijvoorbeeld in de Afrikaanderwijk in Rotterdam waar een clubje vette kaalkopjes Gestapowise kinderen stelen en verkrachten ten titel van kinderbescherming. Zij mogen geen pedofielen genoemd worden want ook dat is beledigend. 

De toestand in Nederland is een beetje moeder neukend explosief. Iedereen krijgt de grootste bullshit voorgeschoteld, in de media, in het onderwijs in de wetenschap en iedereen moet de shit slikken want tegenspraak is een belediging. De Zionisten begonnen in 1897 met het opzeggen van de mensenrechten voor de Joden en zich in te zetten voor strikte beperking van de vrije meningsuiting. Ook hebben zij toen reeds de antisemieten geaccrediteerd voor de controle van de massa en het ideologische fundament gelegd voor Mein Kampf van Hitler. 

Hitler kopieerde de Zionisten. Ook de orthodoxe Joden schrijven dit en Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet diskwalificeert deze mensen omdat hij vindt dat zij tot een antizionistische sekte behoren. Kennelijk wil men toch bloed aan de paal. Na de Franse Revolutie, Vive Le France, en de mensenrechten en Rousseau vinden de Zionisten dat allemaal geitenwollensokken flauwekul en waren ze geïrriteerd omdat de Joden uit klinische gelijkheid mensenrechten kregen en niet uit broederlijkheid voor de Zionisten. 

Omdat de waarneming is dat Zionisten magistraten terrorisme gerelateerd bedreigen en magistraten waarachtig in hun schuttersputje verscholen hopen dat de ellende overwaait, kan er het besluit worden genomen het spontaan op een knokken te komen zetten in bijvoorbeeld de Afrikaanderwijk te Rotterdam waar die gore gasten van de Gestapo kinderen jatten om ze te verkrachten voor geld. Meteen op een knokken zetten aan het bureau van Esther Voet ligt moeilijk omdat zij zich achter bomvrij glas verschuilt en bij iedereen scheet haar kant op over antisemitisme begint te janken. 

Voor Joden zijn antisemitisch gezien vooral de Zionisten een probleem. De huis tuin en keuken antisemiet is voor Joden een lachertje na het succes van de Franse Revolutie. Het zijn de Zionisten zelf die in hun archieven schrijven dat er na de Franse Revolutie bijna geen antisemitisme meer was in Europa. Zelfs over Duitsland van voor de oorlog in 1939 schrijven de Zionisten dat het grote antisemitisme van weleer in de vergetelheid aan het raken is. In der Angriff van Goebbels wordt jaar na jaar onderscheid gemaakt tussen de gewone gerespecteerde Joden en de Zionistische schoften die het “internationale jodendom” genoemd worden!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus