U bent hier: Home / Zionisten terrorisiseren Nederland

Zionisten terrorisiseren Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 18-10-2013 07:10
Opgeslagen onder:

Er dreigt een heel vervelend klimaat te ontstaan in Nederland waarin het de gebruikelijke usance zijn zal Zionisten standaard als terroristen in hechtenis te nemen en duurzaam op te sluiten. De Zionisten en de VVD zijn dik bevriend zo blijkt uit het afscheidsfeestje van Ronny Naftaniel van het CIDI. De Zionisten willen van oudsher strenge beperkingen op vrije meningsuiting. Daarom wil Ronny Naftaniel dat de eigenaar van hetzuur.nl strafrechtelijk vervolgd wordt voor feiten die hij niet pleegt.

Ook dreigen de Zionisten met 'dire consequences' en organisaties die daarop toezien wanneer de eigenaar van hetzuur.nl in het gelijk wordt gesteld. Eerst 70 jaar na de massamoord op zijn Joodse voorouders ontdekt de eigenaar van hetzuur.nl middels internet onthullende authentieke Zionistische geschriften waaruit onloochenbaar blijkt dat de Zionisten WOII en de Shoah beraamd hebben.

Vier generaties van zijn voorouders zijn in een keer in de tang genomen omdat het Joden waren en de Zionisten hen kabbalistisch verkwanselde ten titel van zelfverrijking. Nu wordt hij persoonlijk vervolgd omdat de Zionisten dit willen zoals dat ouderwets met de Duisters en Joodsche Raad ging. Iedereen denkt dat de Joodsche Raad, waar de grootvader van vicepremier Lodewijk Asscher voorzitter van was, een goede doelen organisatie voor de Joden was. Dat was het niet. Het was een dienst van de Zionisten aan het Nazi-bestuur.

De eigenaar van hetzuur.nl voelt zich zwaar op de pik getrapt door de Zionisten omdat zij opzettelijk wederrechtelijk voorkomen dat algemeen bekend is dat de Zionistische leiders reeds in 1897 de Joden buiten mededinging plaatste en de mensenrechten voor de Joden ontbonden. De filosofie van Rousseau, het 'contract social', vrijheid, gelijkheid, broederschap, noemde zij antiek. De wereld had geen democratie of mensenrechten nodig. Feodaal bestuur door aristocraten. Dat hebben de Zionisten altijd gewild. Omdat Ronny Naftaniel, Esther Voet en Ronald Eissens niet uit henzelf buigen voor de waarheid van de feiten is het tijd dat zij barsten.

11 november 2013 viert het CIDI het veertigjarig bestaan. In het Koninklijke Concertgebouw. Een ieder die daar verschijnt als gast zal gezien worden als terrorist. Net als burgemeester Onno Hoes die ondanks dat hij homo is geen vergunning bezit geen geen verzet te plegen tegen het Zionisme en de illegale oorlog van zijn partij in Irak. Onno Hoes is een vreemde homo die Joden in de maling neemt door prominent de Zionisten te steunen en tevens lid is van het oorlogscriminele VVD. Geen wonder dat Rusland geen homo-propaganda duldt en homo's in Iran opgehangen worden.

Het Zionisme is de meest anti-Joodse ideologie op aarde. Een racistische aan het fascisme gelijkende politiek maatschappelijke beweging die per saldo de vernietiging van alle Joden, communisten, negers en homo's voorstaat. De Joden kunnen beter geplaagd worden door Katholieken of de builenpest dan door Zionisten. Zionisme is een bijzonder zieke vorm van huiselijk geweld onder joden. De traditie van bepaalde joden van wie de joodse groepsaanduiding Asjkenazim is, van Ashkenaz dus geen Semitische nakomeling van Noach, en naar wie de Nazi's van Hitler genoemd zijn. De Nazi's zijn door deze Asjkenazische joden betaald en aangespoord en opgehitst en uitgelokt.

Globaal bepaald hebben Amerikaanse Joden, the American Hebrew, in vereniging met de Katholieken de Tweede Wereldoorlog en de Shoah beraamd. Dat zou inhouden dat de terminologie Holocaust terecht is voor de genocide op de Joden omdat het offer dan door joden gebracht is. Aan de andere kant hebben bij en tijdens de opkomst van het Zionisme onder een relatief kleine groep prominenten, de Joden zich met welhaast absolute meerderheid daartegen verzet omdat het Zionisme in strijd is met de G-ddelijke Diaspora-verordening. Iedereen deed met de Zionisten mee omdat Europa dan het makkelijkst Jodenvij kwam.

De Zionisten hielden zich ook zoet met het Negervraagstuk en Egyptevraagstuk. De betrokkenheid met het Negervraagstuk laat zich makkelijk verklaren omdat de Zionistische voorouders ook de prominente slavenhandelaren waren. Het Egypte vraagstuk omvat onder andere de bezitname van Egypte omdat de Zionisten van plan zijn Israel te doen laten uitsrekken van Iran tot en met Eygypte en de betalende Rotschield bankiers te kronen als koninklijke familie van het Derde Rijk. Wat de eigenaar van hetzuur.nl betreft zijn de pisvlekken in het land in de eerste plaats Zionisten, VVD'ers en Katholieken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus