U bent hier: Home / Zionisten uitlokkers Jodenhaat

Zionisten uitlokkers Jodenhaat

by J.L. de Kreek — last modified 25-02-2013 11:25
Opgeslagen onder:

De Zionisten hebben de Joden altijd een slechte naam gegeven. De Zionisten noemen zich Joden terwijl het Nazi's zijn. Joden verzetten zich al sinds de opkomst van het Zionisme tegen deze racistische, nationalistische en fascistische ideologie. Joden zelf zeggen keer op keer dat Zionisme en Nazisme elkaars gelijken zijn. Dit blijkt onloochenbaar ook uit de originele geschriften van de Zionisten zelf.

Joden zijn te onderscheiden in twee groepen. De Joden en de Nazi's. Organisaties als het Centrum Documentatie Israël (CIDI) en het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) komen niet op voor de Joden. Zij zijn er op gericht de Zionistische leugens over Joden en de Holocaust in stand te houden . Voorts dragen ze er opzichtig aan bij dat het publiek onbekend blijft met de diepgaande collaboratie van de Zionisten met de Nazi's.

Het hedendaags Zionistisch geweld op de Palestijnen is geweld van Nazi's omdat de Zionisten en de Nazi's de keerzijde zijn van dezelfde medaille. De Zionisten zijn de leidende Nazi's en de Duitse bezetter was hun uitvoerder. De Duitse bezetter is ook betaald door de Zionisten, met tientallen miljoenen dollars tegelijk. Het bombardement op Rotterdam is feitelijk betaald door Israël.

Hoewel het Palestina nog niet als grondgebied in bezit had bestond Israël al bij en tijdens het bombardement op Rotterdam. Israël is gesticht door de Zionisten bij en tijdens het eerste Zionistische te Basel congres 29-31 augustus 1897, het werd toen de 'The Society of Jews' genoemd. Door de Zionistische congresgangers werden Joden bij meerderheid gekwalificeerd als een volk van verachtte bedelaars.

In zijn werk de Jodenstaat van Zionistenleider Herzl laat deze 'founding father' van Israël weten dat het Zionisme gericht is op verrijking van enkele prominenten. In zijn dagboeken zijn deze prominenten met naam genoemd: de familie Rothschild. Hen is puisante zelfverrijking en Israël als Koninkrijk beloofd indien deze eigenaren van de Federal Reserve Bank en het concentratiekamp Auschwitz de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk ondersteunde.

Hitler was nakomeling van de financiers van de Knesset, het Hoger Israëlisch gerechtshof en de VN: de famulie Rotschild. In zijn dagboeken en andere werken roept de Zionistische leider Herzl op tot het verergeren van het antisemitisme omdat dit de Heilige Zionistische Zaak bevordert. Dat Joden niks hebben met een Joodse Staat en dat het Jodendom eenvoudigweg een verbod op enig Joods nationalisme inhoudt heeft de Zionisten nooit iets kunnen schelen.

De Zionisten zijn de grote profiteurs die sinds het bestaan van de ideologie uit zijn op de welhaast Katholieke vernietiging van de Joden en het Jodendom. Ze hebben de Nazis betaald om dat voor hen te doen en lokken dagelijks antisemitisme uit door als Nazi's de Palestijnen te verdrukken en ronduit te liegen en bedriegen over de Shoah, Holocaust en de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog. De medewerkers van het CIDI en MDI zijn verraders van de Heilige Joodse Zaak en collaboreren ook ná de Tweede Wereldoorlog diepgaand met de Moffen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus