U bent hier: Home / Zionisten uitvoerders Holocaust

Zionisten uitvoerders Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 19-09-2015 10:45
Opgeslagen onder:

De Holocaust was het particuliere project van de helden van Wilders en hun volgers: de Zionisten. Dat wordt bewezen door de publicaties van de Joodse journalist Theodore Herzl die er in zijn dagboeken openlijk op preludeert. De Joden zijn ritueel gewassen en verbrand als bij een Joods brandoffer met Jom Kippoer. De Zionisten hebben hun zonden van de Revisie van de Diaspora kabbalistisch schoongewassen met een walgelijke genocide op het eigen volk.

De Zionisten maken onderscheid tussen 'upper Jews' en 'lesser Jews'. De Joodse arbeiders zien zij als verachtte bedelaars en de klassieke Joden zijn een orthodoxe sekte. De Zionisten doen alsof zij de waarheid in pacht hebben over het Jodendom terwijl zij zich niet eens aan de Drie Eden houden. De Drie Eden zijn een sociaal contract die Joden handhaven in verhouding tot ongelovigen:

  1. in ballingschap (Diaspora) mag het Joodse volk niet massaal met of zonder geweld) optrekken naar Eretz Yisroel (het land Israël);
  2. het Joodse volk mag niet rebelleren tegen de volken van de landen van het ballingschap (de Diaspora);
  3. de volken van de 'ballingschap' mogen het Joodse volk vanzelfsprekend niet vervolgen.

De Zionisten hebben zich met de oprichting van vereniging Erez Israël te Basel 1897 en de Revisie van de Diaspora als oorlogsdoel niet aan de Drie Eden gehouden. Iedereen kan zeggen over Hitler was het wil: de Zionisten zijn de grote agressors in ieder geval sinds 1897. De Joden hebben de Holocaust te danken aan hun Zionistische broeders en zusters die denken dat zij schade vrij alles maken kunnen van het Jodendom wat in hun zieke geest op komt.

De antisemieten waren de goede vrienden van de Zionisten. Speciaal geaccrediteerd door de volgers van de helden van Wilders om Joodse rijkdommen te executeren. Hitler is betaald door de Zionisten die Auschwitz in bezit hadden en sponsors zijn van het Israëlisch Hoger Gerechtshof. Het bestuur van Hitler was omgeven van de Zionisten. Zijn kommaraden met de Bierkellerputsch waren Zionistisch geïnspireerd. Eichmann was een bewonderaar van de Zionistische held van Wilders en zag zichzelf als een echte Zionist, de tweede Herzl.

De Tweede Wereldoorlog was de oorlog van de Zionistische helden van Wilders, hun volgers en hun patroon: de familie Rothschild. De Tweede Wereldoorlog dient als opmaat voor de familie Rothschild om de oude onder de familie levende droom te regeren als vorst over alle Joden tot leven te wekken. De Joden zijn vergast op Holocaust in de kampen van deze aristocraten die zichzelf zien als de Joodste Joden onder Joden terwijl het de handlangers zijn van Satan persoonlijk.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus