U bent hier: Home / Zionisten verantwoordelijken Kristallnacht

Zionisten verantwoordelijken Kristallnacht

by J.L. de Kreek — last modified 09-11-2015 09:25
Opgeslagen onder:

Kristallnacht in Duitsland in de nacht van 09 op 10 november 1938 begint te Basel augustus 1897 toen de Zionisten de mensenrechten voor de Joden ontbonden en hen kwalificeerde als bij meerderheid verachtte bedelaars. In 1897 zijn de antisemieten geaccrediteerd door de Zionisten om Joodse rijkdommen te executeren, verzet met geweld neer te slaan, vrije meningsuiting vergaand te beperken, democratie af te schaffen en Joden te vernietigen. Oogmerk: bezit over Palestina.

De muntWie het archief van het Nieuw Israëlitisch Weekblad van de laatste twintig jaar voor de Tweede Wereldoorlog doorspit, staat versteld van de artikelen waarin het virulente antisemitisme der Zionisten geaccepteerd en zelfs toegejuigd wordt. In Amsterdam in het Concertgebouw 1922 nemen journalisten van het NIW dankbaar de Blauwdruk van de Holocaust in ontvangst die geschreven is door journalist Herzl die ook oprichter is van de Zionistische organisatie.

In deze dagboeken beschrijft Herzl in 5000 pagina's dat antisemitisme moet toenemen, dat Joden benadeeld en voorgelogen moeten worden, en dat de antisemieten de trouwe partners zijn van de Zionisten. Ook preludeert Herzl toen reeds op een Jom Kipoerachtig brandoffer als sluitstuk van het door hemzelf bedachte 'Endlösung der Judenfrage'. Het NIW doet verslag van discriminatie van Joden in Nederland en Duitsland en over mishandelingen van Joden, en verheelt de verantwoordelijkheid voor de Zionisten daaraan.

Omdat het NIW een Zionistische weekblad is publiceert het niks over de wil van de Zionistische leiding om Europa Joden vrij te maken en ook andere minderheden te separeren. Dat de vooroorlogse pogroms op Joden in Oost Europa geïnspireerd zijn op de ideologie van de oprichters van de Zionistische organisatie, dat zij zelfs actief globebiet hebben bij Oost Europese autoriteiten voor uitvoering van de 'Endlösung der Judenfrage', en dat deze pogroms plaatsvonden onder verantwoordelijkheid van de Zionistische familie die ook Hitler financierde en Auschwitz in bezit had schrijft het NIW zelfs zeventig jaar na de Tweede Wereldoorlog niet.

Zionist Esther Voet als journalist van het NIW claimt het alleen recht op het vertellen van de Joodse geschiedenis en neemt deel aan bedreigingen van de magistratuur om het eerlijke Joodse geluid over de schuld van de Zionisten aan Kristalnacht en de Holocaust onder de pet te houden. De plannen om de Europese Joden uit de roeien tot alleen de 'sweet seventeens' over zijn om Palestina te ontginnen komt van de Zionisten. In 1933 hebben de Zionisten middels oorlogsverklaringen aan Duitsland deportatie overeenkomsten met Hitler afgedwongen.

Hitler volgde de Zionisten. Hitler was omgeven door de Zionisten. Emile Maurice de oprichter van de SS was Zionist. Feder, de partner van Hitler bij en tijdens de Bierkellerputsch was Zionistisch geïnspireerd. Eichmann zag zichzelf als een echte Zionist, een tweede Herzl. De Zionisten en de Nazi's gingen symbiotisch met elkaar om. Ze werkte innige samen en vierde de samenwerking met een medaille. De oprichter van de Bruinhemden was Zionist en held van Wilders. De locatie van Auschwitz is uitgekozen door Zionisten en Zionisten hebben het kamp laten bouwen begeleid door de SS.

Het Jodendom en de Joodse geschiedenis is gekaapt door Zionisten. Zij bedreigen en demoniseren een ieder, ook Joden, die de waarheid en de feiten over het Zionisme en de verantwoordelijkheid van de Zionisten voor de Holocaust openbaren. De Joden zijn altijd tegen het Zionisme geweest omdat Zionisme een agressieve ideologie is die zich sterk maakt voor gewelddadige roof van land en bezittingen van Semieten. Journalist Esther Voet van het NIW spant zich in op Jalta om haar leugens hoog te houden terwijl de feiten klip en klaar bewijzen dat de Zionisten de grote wegbereiders zijn van Hitler, Kristalnacht, Auschwitz en de gaskamers.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus