U bent hier: Home / Zionisten verraders Anne Frank

Zionisten verraders Anne Frank

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2016 11:05
Opgeslagen onder:

De Zionisten van de Anne Frank Stichting doen de stinkende best te voorkomen dat bekend wordt dat Anne Frank door de Zionisten is verraden en vermoord. Anne Frank is gedeporteerd en vermoord in het kamp van de familie van de patroon van de helden van Wilders, omdat de Zionisten dit wilde. De Zionisten wilde al in 1897 dat er zes miljoen Joden vermoord zouden worden. Personen met Joodse achtergrond van wie Joodse leden van de familie net als Anne Frank zijn vermoord in Auschwitz worden vervolgd door de Zionisten om daarover te zwijgen.

De feiten staan allemaal netjes uitgestald op www.holocaustles.nl. Keurig met authentieke documenten zoals de blauwdruk van de Holocaust die door de held van Wilders geschreven blijkt te zijn. Te Parijs 08 juni 1895 bepaalde deze journalist en Zionisten dat de door hem bedachte "Endlösung der Judenfrage" zal eindigen met een “größer Versöhnungsausklang”. Anne Frank was Joods genoeg en had voldoende gevoel voor taal om te begrijpen dat “größer Versöhnungsausklang” een zeer krachtige metafoor is voor Holocaust.

De journalist en Zionist die de Holocaust heeft bedacht is tevens de oprichter van Israël. De familie die eigenaar was van Auschwitz toen daar Joden zijn vermoord is tevens sponsor van het Israëlisch hoger gerechtshof. Met andere woorden: Israël heeft de Joden en dus ook Anne Frank vermoord. De Tweede Wereldoorlog draaide om de oprichting van Israël en het uitdunnen van het Joodse volk omdat de Zionisten niet alle Joden nodig hadden om Palestina te koloniseren en zij goud geld verdiende aan de Joodse slavenarbeiders in de kampen van Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus