U bent hier: Home / Zionisten verspreiden Nazipropaganda

Zionisten verspreiden Nazipropaganda

by J.L. de Kreek — last modified 30-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Nazipropaganda is gebaseerd op wat de Zionisten zeggen. De Nazi’s hebben zich gespiegeld aan hun trouwe Zionistische bondgenoten en beste Zionistische vrienden. De Zionisten willen de internationale samenleving terugbrengen naar ouderwets aristocratisch wereldbestuur van vóór de Franse Revolutie. Dit wordt ‘the Great Revision’ of ‘the Great Reconstruction’ genoemd. Voor deze reconstructie zijn de Zionisten een kruisbestuiving aangegaan met racisten en antisemieten en zijn zij met hen gefuseerd tot de Nazi’s.

Het werk van zogenaamde nazi-jagers als Simon Wiesenthal of Arnold Karskens is om het zicht weg te houden op de kwaadaardige aard der Zionisten. Zionisme is nationalisme en de grootste ontkenning van Jodendom. De Zionisten ontvangen steevast volop steun van journalisten in de westerse media. De voorzitter van het Eerste Zionistisch Congres te Basel 29-31 augustus 1897 was van beroep journalist. Zijn antisemitische mening bepaalde het lot van de Joden. De antisemieten zijn speciaal geaccrediteerd door de Zionisten om de Joden te vervolgen. Hitler is gerekruteerd door de Zionisten. Feder, Goebbels en Eichmann waren onweerlegbaar Zionistische geïnspireerd.

De idee om Joden per treinen af te voeren naar kampen komt rechtstreeks uit het epistel ‘der judenstaat’ van de gróte Zionistische leider Theodor Herzl, net als de idee van ‘Lebensraum’. Met zijn artikel ‘a Solution of the Jewish Question’ in ‘the Jewish Chronicle’ van 17 januari 1896 heeft Herzl de Werelddiscussie over ‘der Endlösung’ aangejaagd. De journalisten van het Nieuw Israëlitisch weekblad en de Telegraaf Media Groep zien het creatieve brein van de Holocaust als hun grote ideologische leider. Kustaw Bessems van de Volkskrant is ook volger van de geestelijk vader van de Holocaust. Deze journalisten misbruiken hun journalistieke rol om de waarheid onder de pet te houden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus