U bent hier: Home / Zionisten voeren oorlog

Zionisten voeren oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 03-08-2014 10:40
Opgeslagen onder:

Zionisten in alle landen voeren een extreem laffe oorlog tegen de mensheid. Daarmee zijn zij formeel begonnen te Basel 29-31 augustus 1897. De oorlog werd toen geleid door de familie Rothschild in vereniging met Nordau, Jabotinsky en de prominente journalist Herzl. De journalist Herzl is de man die rond 1895 de Endlösung der Judenfrage op de internationale agenda gezet heeft. Hij wordt geëerd als de founding father van Israël. De Joden hadden geen kwestie behalve met de Zionisten die het feestje van de Diaspora duurzaam verzieken.

Zionisten voeren oorlog zodat zij en hun leiders na het uitroeien van het overgrote deel van de mensheid, op aarde leven kunnen als Gd in Frankrijk. Daarom zijn zij de lui die de Eerste Wereldoorlog hebben laten escaleren en de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en waarschijnlijk ook 9/11, MH17 en Ebola. Zionisten zijn voorts über racisten die ook graag het Negervraagstuk opgelost zien. Vroeger werden Negers als slaaf gebruikt door de Zionisten. De Indianen zijn ook uitgemoord door de Zionisten. Sommige mensen zeggen Joden terwijl ze Zionisten bedoelen omdat iedereen de Zionisten steeds als Joden gedoogt.

De Zionisten als Joden erkennen is een beetje dom. Zionisten zijn geen Joden. Zionisten zijn parasieten. Zionisten hebben het karakter van een collectief psychopaten. Heel veel Zionisten bestaan er niet op aarde, tenzij de Katholieken ook meegerekend worden, toch maken zij de dienst uit als echte dictators. Wel beschouwd zijn de Katholieken ook Zionisten. De Zionisten benutten aller handen technieken van oorlogsvoering. De opvallende technieken van bommen en granaten, en de minder opvallende techniek van de psychologische oorlogsvoering. Onderdeel van deze psychologische oorlogsvoering is de hysterie elke keer wanneer het over de Holocaust gaat. Andere techniek die de Zionisten graag toepassen is het bedreigen en geschiedsvervalsing.

 

Bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog zaten de Zionisten verschanst in en rond de leiding van alle aan de oorlog deelnemende landen. Feitelijk hebben de Zionisten van binnenuit de verschillende Naties, de Naties tegen elkaar uitgespeeld en opgezet. Hitler was een Zionist. Dit blijkt uit de geschriften van de grote Zionistische leider Jabotinsky die voorafgaande de Tweede Wereldoorlog de militair aanvoerder der Zionisten was. Eichmann was ook Zionisten. Dat Eichmann geëxecuteerd is als Nazi was een offer om de leugens in stand te houden. Harry Mulisch en Loe de Jong en journalist Hans Knoop zijn ook Zionisten. De Britten hadden aan de Tweede Wereldoorlog vooraf een goed plan, the White Papers genoemd, omdat zijn voorzagen dat het spaak begon te lopen in het Midden Oosten met de Zionisten die als een gek aan het koloniseren geslagen waren. In zijn boek the Jewish War Front schrijft Jabotinsky dat hij dit plan namens de Zionisten afwijst omdat de Zionisten geen vrede wilde zonder dat de “bulk” van Joden uit Europa gedeporteerd was. In zijn na de oorlog verschenen boek the War And The Jew erkent Jabotinsky dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog is.

 

Ná de Tweede Wereldoorlog gingen de Zionisten gewoon door met het plan voor wereldheerschappij en de uitroeiing der untermenschen. De Zionisten hadden een gigantisch leger klaar in het Midden Oosten in 1947 om de Palestijnen die militair niet georganiseerd waren etnisch te zuiveren. Toch frappant dat het Joodse volk in 1947 een groot machtig leger heeft en in Duitsland voorafgaande de Tweede Wereldoorlog de eerste bruinhemden waren en ze zijn er trots op. Dat niemand met een woord rept over de betalingen van tientallen miljoenen tegelijk van de familie Rothschild en Rockefeller en de Koninklijke Shell aan Adolf Hitler, juist specifiek om een gewelddadige revolutie te beginnen in Europa en de joden uit te roeien, is ronduit bizar. Waarom moet Duitsland wiedergutmachungen voldoen wanneer de Joden zelf Hitler betaald hebben?

 

Rothschild, Rockefeller en Shell zijn geen Joden natuurlijk, hoewel de familie Rothschild zich gaarne voordoet als de Joodste Joden op aarde. De familie Rothschild staat geagendeerd als Koninklijke familie van groot Israël. Dat is bijzonder Katholiek. De familie Rothschild laat zich ook graag fotograferen met de Plaatsvervanger van Satan op Aarde en draagt daarbij opzichtig het kruisvaarders kruis. Duidelijker kan het niet. In het onderwijs in Nederland komt de Kerk van Satan nooit aan de orde. Wel wordt onderwezen dat Nederland volgens de Joods-Christelijke traditie leeft. Daarbij hoort kennelijk holocaustfraude.

 

Vandaag voeren de Zionisten oorlog tegen hetzuur.nl. De website die goed aangeeft wat Balkenende bedoelt met het zuur van “eerst het zoet en dan het zuur”. De Christenheid in Nederland in vereniging met de Zionisten en de homogemeenschap voeren een walgelijke oorlog tegen de mensheid. Niet alle homo's zijn Zionist natuurlijk, er zijn ook goede homo's. Opper homo Onno Hoes is wel Zionist, daarmee is hij voor de homogemeenschap een gevaarlijker ziekte dan HIV. De Zionisten bedreigen ook rechtspraak en bestuur met 'dire consequences' wanneer erkend wordt dat de Zionisten de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat er geluk bij een ongeluk toch geen zes miljoen Joden vergast zijn. Dat er geen zes miljoen Joden vergast zijn was al in 1994 bekend omdat toen officieel het aantal in Auschwitz vermoorde Joden was bijgesteld van vier naar een miljoen. Wie tot tien kan tellen weet dat vier miljoen min een miljoen drie miljoen is en dat zes miljoen min drie miljoen geen zes miljoen is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus