U bent hier: Home / Zionisten vrienden Nazi's

Zionisten vrienden Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 03-04-2016 14:50
Opgeslagen onder:

Het leven der Zionisten en Nazi's wordt er niet makkelijker op nu hun bedrog is ontdekt en de Zionistische helden van Wilders zijn ontmaskerd. De Zionisten hebben de Joden door de Sondecommando's en Kapo's priesterlijk in de Trollenpot laten gooien om te branden als eeuwig Kabbalistisch offer ten behoeve van Moloch ter positieve facilitatie door Satan van de kolonisatie van Palestina voor AsjkeNAZIm en zogenaamde Christenen.

Dus. Neuk. Zion. De. Moeder. Aub. Het is moeilijk voor te stellen. Zo sadistisch als Zionisten zijn. Zelf hebben zij de plannen voor oorlog en Holocaust bedacht. Laten uitvoeren door de antisemieten. Hitler is betaald door de grote Oligarchen van Israël. Israël bestond toen al als vereniging wat zich in 1897 reeds de realisatie van de Exodus tot oorlogsdoel heeft gesteld.

Dit was in ieder geval in 1922 bekend bij journalisten en verslaggevers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Zij prezen de geestelijk vader van de Holocaust. Wilders ziet hen als zijn helden. Thierry Baudet is het met hem eens. Jan Roos taalt er niet naar en maakt grappen over Joden die onder druk van Zionisten dreigend met “dire consequenses” anno 2010-2016 vervolgd worden omdat zij de Nazifeiten van de helden van Wilders openbaren of medewerkers van GeenSteil beledigen.

Niemand heeft her er over. Joden die de parasieten van GeenSteil beledigen worden onder Zionistische druk met “dire consequences” veroordeeld door de Rechtbank en het Gerechtshof. Het is krankzinnig dat Nederland zo begaan is met de Zionistische zaak. De Zionisten zijn zuiver zuigende zeikerds zonder moraal of normbesef. Buitenveldert heeft nog geen afstand genomen van Zion. De eerste aanslagen van IS in Nederland zijn daar dus te verwachten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus