U bent hier: Home / Zionisten wegbereiders Hitler

Zionisten wegbereiders Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 20-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Op Trouw.nl vraagt Robin de Wever zich af of Luther de wegbereider was van Hitler. Née, de Zionisten zijn de wegbereiders van Adolf Hitler en zijn vernietigingskampen. Mensen als Esther Voet of Abraham Asscher die als volleerde propagandisten het publiek zand in de ogen strooien over de bedoelingen van het Zionisme. De constitutie der Zionisten is bepaald door de dagboeken van de helden van Wilders en hun overige werken.

De muntDaarin staat dat de antisemieten geaccrediteerd zijn door de Zionisten om de massa te controleren en dat de antisemieten de trouwe vrienden zijn van de Zionisten. Ook staat daarin dat Joden op elkaar moeten schieten en vernietigd moeten worden. Voorts moeten er strike beperkingen op vrije meningsuiting worden gehandhaafd. Tevens blijkt uit de originele protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 dat de Zionisten de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbinden en hen verachten als bedelaars.

De Zionisten zijn een meerkoppig monster van wie de ideologie diepgeworteld is in het Katholicisme en de lust van de familie Rothschild om als vorst te regeren over alle Joden. Zij die Hitler betaald hebben en middels de onderneming Auschwitz hebben laten bouwen kunnen moeilijk niet als volledig verantwoordelijk gezien worden voor de Holocaust op zes miljoen Joden. Er is geen enkele twijfel over de financiële bronnen van Adolf Hitler: Rockefeller, Rothschild, Koninklijke Shell en nader niet genoemde Joodse families.

De Zionisten hebben middels oorlogsverklaringen vanuit Amerika naar Duitsland Hitler aangezet tot anti-terroristische maatregelen omdat vanaf de oorlogsverklaring 23 maart 1933 van Juda en Israël aan Duitsland de Joden van Europa vijandige strijders zijn geworden van de Duitse Staat en de algemene veiligheid. De hele toestand met de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging is de schuld van de helden van Wilders. Ook toen zaten de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad vooraan het nieuws te zuiveren.

Omdat in Nederland in der tijd nog geen internet was en niet alle buitenlandse bladen in de vrije verkoop voorhanden waren is er in Nederland vooral veel nieuws geweest over de reacties van Adolf Hitler tegen de oorlogsverklaring van Judea en Israël aan Duitsland. Vertegenwoordigers van de organisatie van de helden van Wilders waren overal in Europa in de weer de mensen op te zetten tegen de Joden zonder zelf als antisemiet ontmaskerd te worden. Daartoe namen zij Joodse vormen aan die zij goten in het antisemitische jasje van het Diaspora revisionisme. De Zionisten hebben middels militaire campagnes de Jodenvervolging afgeperst.

Diaspora revisionisme is de natte nazi-droom van elke Paap dus iedereen kan makkelijk weten waar Wilders zijn prioriteiten legt. Zionisten zijn de grootste verraders van de Joodse Zaak denkbaar. Laf tot op het bot. In hoogste kringen de waarheid en de feiten liegend en ondertussen bijdragen aan het voortbouwen op het succes van de internationale misdrijven van Juda en Israël sinds 1897. Feder was bondgenoot van Hitler tijdens de Bierkellerputsch in 1923. Jabotinsky schrijft over Feder: … that childish scheme of social reform devised in 1923 by Feder could have been preached had their authors [Feder & co] never thought of Israël and Judah.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus