U bent hier: Home / Zionisten willen oorlog

Zionisten willen oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 28-01-2014 09:58

De Zionisten van het Meldpunt Discriminatie Internet en Stichting Magenta willen oorlog. In hun jaarverslag 2013 staat dat De Kreek zich exclusief ten doel heeft gesteld om de Holocaust te ontkennen en antisemitisme te bedrijven. Het vet en de botten van de stamboom van De Kreek ligt in Auschwitz en Sobibór dus De Kreek voelt zich niet aangesproken door de Zionisten.

Heel veel extra hoeft er niet bestudeerd te worden om te begrijpen dat de Zionisten de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah zijn. Het zijn slechts een paar dagboeken met persoonlijke notities en literatuur uit de Zionistische en Joodse bibliotheek die niemand ooit leest en waarvan de Zionisten openbaring frustreren door bijvoorbeeld De Kreek te beschuldigen van antisemitisme.

De Zionisten stellen ook het ontkennen van de Holocaust gelijk aan antisemitisme. Dit terwijl ontkennen dat de Jodenvervolging van 1940-1945 recht wordt gedaan door het als Holocaust te kwalificeren, het meest overeenkomt met hetgeen zich waarachtig heeft afgespeeld. Het aantal Joodse slachtoffers komt niet boven de drie komma drie miljoen. Er is een onder grens van één komma zeven miljoen en een bizarre ondergrens van een paar honderdduizend.

De rituele vernietiging van zes miljoen joden ten titel van Holocaust stond wél in de agenda van de Zionisten. Het woord Holocaust impliceert dat het een vrijwillig offer betreft. Dat is met geen enkele mogelijkheid vol te houden. Het is extreem beledigend voor Joden de Shoah een Holocaust te noemen. Zionisten willen niet dat iedereen dit begrijpt omdat de Zionisten de grote raciale separatisten zijn die alle minderheden gescheiden hebben willen en tot slaaf gemaakt.

Nadat Ronald Eissens, medewerker van het MDI en co-directeur van Stichting Magenta ter zitting waar hij bij zat door De kreek als de Nazi is uitgemaakt omdat hij een Ashkenazim is die bovendien de Zionisten ondersteunt, heeft Eissens bestuur en rechtspraak middels internationale sites gedreigd met 'dire consequences' wanneer de Holocaust ontkend wordt. Geloofsdwang is nooit gedoogd in Nederland dus ook wat betreft de Holocaustindoctrinatie der Zionisten valt daar bij De Kreek niet mee aan te komen. De Kreek houdt van feiten en cijfers.

Misschien heeft iemand zich nog fris gewassen met het vet van de voorouders van De Kreek. Joden werden tenslotte met alles wat ze hadden tot zeep verwerkt. Voor De Kreek is het heel helder dat de Zionisten de grote miesgassers zijn op wiens schouders de schuld van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah rust. In het bijzonder de familie Rothschild. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 draait om déze familie. Om het Israël als Koninkrijk te vergunnen. Deze familie manifesteert zich reeds eeuwen als ongekroonde Koninklijke familie der Joden daarmee Joden in getto's en verdrukking plaatsend.

De zaak van de Zionisten tegen De Kreek komt in hoger beroep op stoom. Een explosie dossier. De Kreek hoopt dat eerst de militairen mobiliseren voordat de zaak inhoudelijk behandelt wordt want 'dire consequences' kan alles betekenen en Rotterdam nog een keer bombarderen heeft een JSF zo gedaan. Iedereen in het dossier van hetzuur.nl staat stijf van angst. Géén van de magistraten of andere verondersteld deskundigen komt tot een weldenkend oordeel. Ook een debat op de inhoud behoort niet tot de mogelijkheid. Niemand gaat in op de onthullende documenten die eerst dankzij internet in het Nederlands taalgebied te vinden zijn. Iedereen steekt de hoofd in het zand wegkijkend van de feiten, bedreigingen pathologisch ontkennend als een gemaltraiteerd slachtoffer van het grote internationale terrorisme waaraan de Zionisten thans reeds meer dan 116 jaar pro actief bijdragen.

Share |
comments powered by Disqus