U bent hier: Home / Zionisten willen wereldmacht

Zionisten willen wereldmacht

by J.L. de Kreek — last modified 03-06-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn Katholiek geinspireerde antisemieten die zich voordoen als Joden. De Zionisten werken sinds 1897 formeel aan de complete realisatie van de idealen van de helden van Geert Wilders, waaronder begrepen meer antisemitisme, Endlosung, de Holocaust en naaoorlogse terroristische activiteiten zoals de aanslagen in de VS 11 september 2001, aanslagen in Europa, Referendumbedrog, mogelijk de aanslag op de MH 17 en vanzelfsprekend de minder-Marokkanen uitlatingen van het Blonde Monster.

Geert Wilders heeft ook schuld aan het sneuvelen van Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Het is zeer ongepast dat het Telegraaf-concern het succes van de aanslag te Afghanistan met bermbom 18 april 2008 nog niet heeft gerelateerd aan de misbruik die Wilders bij en tijdens gewapend conflict van zijn vrije meningsuiting maakt. Geert Wilders manouvreert zichzelf tot centrale boodschapper voor de haatradio waaraan hij profesioneel steun verleent. Allemaal in het kader van de complete realisatie van de idealen van zijn helden, waaronder nog een laatste finale Holoaust.

Vanwege het enorme aantal lijken zal de begrafenis zeven maanden lang duren . Al het volk des lands zal worden begraven of zich bekeren tot het Zionisme. De idee is dat een lid van de familie Rotschield vorst wordt van alle Joden en dat Grrot Israel hun grondgebied wordt en dat alles ritueel wordt ingeluid met een ceremonie waarbij de Vorst en eerste prins van Israel, in de Poort zal toetreden en in dezelve zal zitten, om brood te eten voor het aangezicht des HEEREN; doorden weg van het voorhuis der poort zal hij ingaan, en door den weg van hetzelve zal hij uitgaan.

 

 

 

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus