U bent hier: Home / Zionisten zieke matennaaiers

Zionisten zieke matennaaiers

by J.L. de Kreek — last modified 28-12-2013 12:30
Opgeslagen onder:

Jeroen de Kreek ligt bij de psychiater op de sofa, of beter gezegd: de psychiater ligt bij De Kreek op de bank. Punt is dat De Kreek te kampen heeft met een totaal geshockeerde rechtstaat. In de zaak van hetzuur.nl heeft De Kreek aan de lopende band rand psychotische rechters en raadsheren voor zich. De Kreek mag niks bewijzen van de rechters. Wat hij zegt wordt niet op in gegaan. In het Hoger Beroep blijken hele teksten uit het pleidooi in eerste aanleg te zijn doorgestreept en genegeerd. Ook het bedreigen door de Zionisten aan het adres van de rechtspraak en De Kreek wordt pathologisch ontkend.

In Hoger Beroep heeft het Gerechtshof nu een dubbelonderzoek bij de psycholoog en psychiater gelast. Vier dozen vol met dossiers hebben zij meegekregen om te bestuderen. Daarin het bewijs dat de Zionisten de Tweede Wereldoorlog en Shoah beraamd hebben en dat er waarachtig geen Holocaust geweest is. Helemaal niet vreemd te veronderstellen dat rechters en raadsheren zich geen raad zullen weten wanneer ze in een individuele zaak geconfronteerd worden met het feit dat de Zionisten 'blüde' terroristen zijn die asap aan de strafrechtelijke schandpaal genageld worden moeten.

De psychiater weet zich geen raad. Ziet ook de feiten. En de bedreigingen van Ronald Eissens. De naam van de psychiater komt altijd terug in het vonnis op rechtspraak.nl dus 'dire consequences' kunnen ook voor de psychiater zijn wanneer het bijdraagt aan bijvoorbeeld vrijspraak van De Kreek door hem toerekeningsvatbaar te verklaren, of iets dergelijks. Problematisch allemaal omdat De Kreek ook keer op keer beslissingen verkrijgt van de rechterlijke macht die ronduit bizar zijn. Volgens De Kreek is de Trias Politica volledig ingestort door artikel 119 grondwet feiten en het dreigen met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak door Geert Wilders, en natuurlijk het dreigen van Ronald Eissens. De Joden zijn altijd de klos geweest door de Zionisten. Narcistische aristocraten en kapitalisten die macht willen uitoefenen op de arbeiders om te beginnen die van het eigen soort.

De idee dat Joden een ras, nationaliteit en volk zijn die geïsoleerd moeten worden is bedacht door Zionisten om de wereld te beheersen met hun joodse kolonies. Joden noemen het getto's. Het zijn kolonies bestuurd door joodse ploerten die met de lange arm de harde knuppel van de getto politie hanteren. De geschiedenis van de Joden zoals de Zionisten geloven dat het de waarheid is, is de geschiedsvervalsing der Zionisten waaraan onmiddellijk een eind komen moet. Het is bijzonder fijn dat de Holocaust niet geslaagd is. Niet te begrijpen valt dat academische holocaustontkenning gebaseerd op deugdelijke en toetsbare feiten en cijfers gelijk gesteld moet worden aan antisemitisme.

In Duitsland geldt een spreek, bewijs en verdedigingsverbod voor holocaustontkenners. Allemaal het gevolg van de zieke psychologische oorlogsvoering der Zionisten. De Zionisten laten zelf in hun geschriften blijken dat zij de personen waren die voorafgaande de Tweede Wereldoorlog bepaalde of er 'überhaupt' oorlog of zelfs een Holocaust zou zijn of niet. De Zionisten hadden legers onder alle naties. Geheime diensten. Militante groeperingen. Overal dreigend met chaos als zij de zin niet kregen. Trainend met de fascisten in Italië. Kamperend als bruinhemden op het terrein van Auschwitz in 1933, reeds.

Jeroen de Kreek is van het soort wat er niet van houdt te worden voorgelogen over de massamoord op zijn Joodse voorouders. De idee dat de Duitsers, nota bene buren, van die zieke racisten zouden zijn was al moeilijk te verteren. De wetenschap nu dat de Zionisten de Zieke Fuck zijn die nog altijd de streken niet verleerd hebben wekt lust tot het wreken van Auschwitz op Esther Voet persoonlijk. De psychiater trekt het niet meer. Met gekromde tenen en verkrampt gezicht vraagt het zich af of De Kreek gestoord is of niet. Knettergek wellicht.

De Kreek ziet de Joden graag verlost van de ziekte die Zionisme heet. Een gevaarlijke ideologie van nazi's die zichzelf als Asjkenazim herkennen. Khazar-joden. Bekeerde oorlogszuchtige imbecielen die geen enkele verwantschap bezitten met het authentieke Jodendom. Esther Voet heeft haar wortels in het Nazisme want ze is Zionist. Zionisten en nazi's zijn verschillende divisies van dezelfde club. Zionisten leiden. De kring van Zionisten, katholieken, kapitalisten en enkele seculiere racisten is schuldig aan WOII en de Shoah. De familie Rothschild speelt hierin een prominente hoofdrol. Het is voor de bijdrage aan de Holocaust het koninkrijk Groot Israël beloofd. Het zijn slechts een paar boeken uit de Zionistische bibliotheek die het zieke matennaaien der Zionisten bewijst.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus