U bent hier: Home / Zionisten zijn beesten

Zionisten zijn beesten

by J.L. de Kreek — last modified 13-01-2014 10:01
Opgeslagen onder:

Het is ontembaar aanstootgevend zoals Esther Voet voortgaand de Holocaust liegt. Ze is thans reeds sinds 2011 bekend met hetzuur.nl en weet donders goed dat de aangehaalde bronnen meer dan deugen. Het blijkt uit de archieven van de Zionisten zelf dat zij de Nazi's tegen de Joden ingenomen hebben, door zich als Joden voor te doen en antisemieten aan te hitsen de Endlösung totaal op te lossen.

De Holocaust is kabbalistisch. De Jodenvervolging van 1940-1945 is de politiek maatschappelijke vervulling van het Zionisme. De Zionisten kozen ervoor middels seculiere methoden de Diaspora te revisioneren net zoals de antisemitische Katholieken wilde. Joden komende uit Spanje hebben vooral hinder ondervonden van het antisemitisme der Katholieken, tot Franse Revolutie. Daarna was iedereen verlost van die psychopaten. Vervolgens braken de Zionisten internationaal door in de 19e eeuw en werd het voor de Joden een dodendans. Dankzij een journalist als Kustaw Bessems, een zogenaamde jood. Islamitisch bestuur zoals onder het Kalifaat is altijd profijtelijk geweest voor Joden. Joden hadden ook baat bij de Russische Revolutie.

De Holocaust is de leugen van de Zionisten die na de Tweede Wereldoorlog de psychologische oorlogsvoering voort gezet hebben. Iedereen de mondsnoerend met valse beschuldigingen van antisemitisme of Jodenhaat wanneer de waarheid aan het licht gebracht wordt dat de Zionisten de grootste vijanden der Joden zijn. Zionisten hebben eigenmachtig en derhalve onbevoegd besloten dat de Joden een Natie en ras zijn wat gesepareerd moet worden van de rest van de mensheid. Het zijn vooral ook de werken van de grote Zionistische leider Jabotinsky die overtuigen. Hij schrijft zelf dat WOII inderdaad een joodse oorlog was en de Zionisten geen vrede wilde zonder dat de bulk van joden werd gesepareerd.

Betar, de naam vaan de groep Zionistische militanten onder leiding van Jabotinsky, is net als het woord Bruinhemden met een B als beginletter geschreven, misschien dat dit iets te maken heeft met het feit dat de leden van Betar de eerste Bruinhemden waren. Tegenwoordig is VN-blauw hun mode. Er zijn geen zes miljoen joden vermoord. Gelukkig. Het zijn een significant aantal minder. Ook zijn de gaskamers en verbrandingsovens niet industrieel gebruikt. Wel gebouwd. Ongeveer tweehonderdduizend mensen zijn vergast. Best veel. Zal wat meer zijn. Auschwitz is gebouwd dankzij een symbiose tussen de onderneming van de Rothschild bankiers familie en de SS.

De joden die in het kamp vergast werden zijn zeer waarschijnlijk ritueel gewassen, gedood en verbrand zoals bij een heuse Holocaust, wat een authentiek Joods gebruik is alleen normaal met iets als een kip ofzo, uitgevoerd door uitverkorenen die na de veronderstelde bevrijding als 'sonderkommando' de dans met vrouwe Justitia ontsprongen zijn. De verbrandingsovens waren niet goed genoeg. Het proces van vergassen en verbranden ging niet snel genoeg. Een van de ovens begaf het relatief vlot na oplevering en de Russen kwamen het kamp bevrijden. Holocaust stond zeer zeker op het programma van de Zionisten. Het kamp Auschwitz is bestuurd door personen met familienamen die aan joden gerelateerd worden.

Joden zoals Joden echt zijn hebben helemaal niks met het Zionisme. Joden zien Zionisten liever gaan dan komen. Als Joden ergens een broertje dood aan hebben is het aan Zionisme. Als de Joden iets zouden kunnen vervloeken zou dat het Zionisme zijn. Joden en Zionisten zijn niet verenigbare grootheden. Zionisme staat lijnrecht tegenover de doelen van het Jodendom. De verlossing middels politiek maatschappelijke revisie van de Diaspora wat de Zionisten ambiëren is niks dan de vetste vorm van vuil antisemitisme door Paapse querulanten. 

Joden hebben nóóit een Joodse Staat gewild. Joden hebben altijd 'ebenburtig' met de andere Europeanen harmonisch in de landen van geboorte willen leven. Als Duitser in Duitsland. Als Fansoos in Frankrijk. Als Nederlander in Nederland. De idee dat Joden van het Joodse volk zijn, een apart ras, is een zieke racistische gedachte die géén wortels heeft in het Jodendom. Het is de beestachtige fantasie van Zionisten die een kongsi gesloten hebben met de Papen van Rome om na de Franse Revolutie de wereldmacht terug te plaatsen in handen van de slavendrijvers en het Vaticaan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus