U bent hier: Home / Zionisten zijn kakkerlakken

Zionisten zijn kakkerlakken

by J.L. de Kreek — last modified 22-10-2013 07:35
Opgeslagen onder:

Personen die familie verloren hebben in Auschwitz zijn wraaklustig in verband met de hoofdschuld van de Zionisten daaraan. Drie-vier generaties tegelijk is best veel in een keer. Meer dan spreekwoordelijk zit het bloed aan de paal. De conclusie dat de Zionisten WOII en de Shoah beraamd hebben wordt door Zionisten bedreigd met dire consequences.

Vooralsnog wordt gekozen voor de knuppel van de rechtstaat om de Zionisten politiek en maatschappelijk te verkreupelen. De bedreigingen aan het adres van de Staat houden voorts in dat elk moment ook gekozen worden kan voor de harde knuppel van het Partizaans verzet. Er wordt net zo goed civiel hard opgetreden in het bureau van het Centrum Informatie Documentatie Internet en het Meldpunt Discriminatie Internet en de Joodse Omroep en de Anne Frans Stichting als het moet!

Hoe dan ook wordt het knuppelen als de Zionisten verzet blijven plegen tegen de waarheid van de feiten en de ontkenning van de symbiose tussen het Zionisme en Nazisme. De Zionisten zijn de nazi's. Joden houden niet van Zion! Joden zijn niet geïnteresseerd in een Joodse Staat. Het Joodse wereld-getto. Joden willen 'ebenburtig' leven met de overige burgers in de landen van geboorte. Joden willen gelijke rechten voor iedereen. Gewogen op de klinische schaal van vrouwe justitie.

De Zionisten zijn van oudsher ontstaan vanuit een kongsi tussen het Byzantijnse Rijk en de Khazar koningen. De Zionisten zijn de Romeinen uit het verleden. Dat is eenvoudig af te lezen uit het clublied van de Zionisten waarin het veroveren van de heuvels van Yodwfet en Massada bejubeld wordt. Wie wel eens op vakantie geweest is in Israël weet dat de Joden daar door de Romeinen veroverd zijn tijdens de Grote Opstand. De Romeinen veroverde de heuvels. De Joden gooide stenen. Joden zijn in de Diaspora geplaatst en respecteren het heilige decreet van de Almachtige voor eeuwig in de Diaspora te verblijven. Zionisten zijn kakkerlakken.

Het geloof van Joden, het Joodse geloof, verbiedt Joden een Joodse Staat te ambiëren. Het verbiedt Joden politiek maatschappelijke organisaties te besturen. Een beetje vreemd alleen goed voor Joden omdat Joden dagelijks bezeten zijn van het allerheiligste dus geen tijd hebben voor politiek. Hitler had niks tegen de orthodoxe, belijdende Joden. Hitler had wat tegen het grootkapitaal van de Zionisten terwijl hij zich daardoor tevens liet betalen. Schizofreen als hij was want niemand mocht zijn Zionistische achtergrond kennen. Hitler heeft zich met hart en ziel ingezet voor de Zionistische zaak in de tijd dat Duitsland en de Duitsers door de Zionisten met de ondergang bedreigd zijn.

Het verbranden en overigens wassen van de vergaste Joden in Auschwitz was in de meest letterlijke zin nabootsing van de ouderwetse Joodse traditie van het brengen van een brandoffer om de Almachtige mild te stemmen bij het overgaan tot de orde van de dag. Normaal gebruiken Joden een kip of iets anders minder dramatisch als Holocaust-geschenk dan de Joden zelf. De Zionisten evenwel, die maling hebben aan G-d en geen jota van de Joodse wetten en tradities respecteren en alleen het kapitaal gehoorzamen, verbranden de gabbers net zo makkelijk voor eigen gewin als dat ze de plee doortrekken. Een zuivere vorm van narcisme wat geconcentreerd het bepalende deel van de familie der Asjkenazim dermate hard treft dat de wereld ervan ten onder gaat.

La-amut o focking likbosh et hahar Yodefet Masada fucking Betar.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus