U bent hier: Home / Zionisten zijn kakkerlakken (2)

Zionisten zijn kakkerlakken (2)

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2014 14:05
Opgeslagen onder:

De Zionisten zullen zich aangesproken voelen op hun joodsheid wat een zieke ideologie is van parasieten en geen geloof zoals het Jodendom. Joden en Zionisten zijn altijd elkaars aartsvijanden geweest. Er is nooit een weldenkende Jood geweest die het Zionisme volgt. Of ze worden bedreigd om Zionisten te gedogen of het zijn van die bedriegers als Esther Voet van het CIDI. Zionisten zijn laffe antisemieten en Holocaustfraudeurs.

Joden vinden de kwalificatie “Holocaust” ongepast voor de Jodenvervolging van 1940-1945 omdat dit impliceert dat Joden het zelf gedaan hebben. Joden spreken over een Shoah wat catastrofe is. Het is een catastrofe omdat de Zionisten zich voordoen als Joden terwijl zij niet Het Woord handhaven, en de voeders van het antisemitisme zijn. Zionisten baseren zich op fascistische, racistische en antisemitische lusten die soortgelijk zijn aan die van machtsgeile Lucifer vererende Papen. 

Wie Het Woord begrijpt zoals Jehova het bedoeld heeft weet dat Katholieken en Zionisten de Duivel dienen en zich verenigen in de Kerk van Satan. De Zionisten zijn schuldig aan WOII en de Jodenvervolging bewijzen de dagboeken van de man die bewondert wordt door Geert Wilders. De Zionisten zijn na de Franse Revolutie de Holocaust gaan voorbereiden. De Holocaust begon bij en tijdens het Eerste Zionistische congres te Basel 29-31 augustus 1897 toen de Zionisten de mensenrechten ontbonden voor de Joden.

De muntDe David Ster die door al die wannabe Joden gedragen wordt was de ster op de vlag waaronder de Nazi's hun 'fahrt nach Palestina' organiseerde. Voor Joden is de David Ster onbelangrijk. Kruisvaarders en antisemieten misbruiken de ster om zich voor te doen als Joden, aldus Palestina van de oorspronkelijke bewoners te roven en 'on the fly' de Joden uit te roeien. Esther Voet neemt deel aan de genocide op de Joden die vereniging Erez Israël officieel begonnen is te Basel 29 augustus 1897

NaziFahrtAdvertentieWeb

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus