U bent hier: Home / Zionisten zijn matennaaiers

Zionisten zijn matennaaiers

by J.L. de Kreek — last modified 31-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn laffe matennaaiers die aan de basis staan van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Vereniging Erez Israël opgericht te Basel 1897 door de held van Wilders is verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. De Exodus is altijd oorlogsdoel der Zionisten geweest. Dit wordt glashard bewezen door de publicaties van de helden van Wilders die eerst door Internet algemeen toegankelijk zijn. De Zionisten broeden thans reeds een paar honderd jaar op uitroeiing van de Joden en kolonisatie van Palestina en wereldmacht.

Geslagen met consent van de Nazi's.De Zionisten zijn bijzonder kamp geslaagd in hun bedrog. Meeste mensen weten niet dat de Zionistische helden van Wilders de geestelijk vaders zijn van de Jodenvervolging en Adolf Hitler. Dat Hitler is betaald door de familie van de patroon van de helden van Wilders en dat deze familie middels de onderneming Auschwitz in bezit had zijn feiten die vakkundig onder de pet worden gehouden door de handlangers van de moordenaars bij het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. De Zionistische matennaaiers blijken dikke vrienden te zijn van de journalistieke matennaaiers.

De Nazi's waren de gezochte partners van de Zionisten. De Zionisten bedachten dat er een Jodenprobleem was. De Zionisten verzorgde dat Joden in problemen kwamen door pro actief bij beslissers te lobbyen voor Endlösung der Judenfrage, inclusief deportatie van Joden per veewagons want ze moesten de reis zelf betalen en inclusief transitcentra die gebruikt zijn om Joden te Holocausten want de Zionisten hadden voor de kolonisatie van Palestina alleen de 'sweet seventeens' nodig. Journalist Esther Voet wil niet dat deze feiten algemeen bekend zijn want dat vindt zij Jodenhaat. Daarom neemt ze deel aan het bedreigen van magistraten en heeft ze recent erkenning van de feiten voorkomen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus