U bent hier: Home / Zionisten zijn naar

Zionisten zijn naar

by J.L. de Kreek — last modified 25-06-2014 16:05
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn naar. Het zijn nare mensen. Mensen met een kwaadaardig karakter. Zionistische bestuurders zijn te kwade trouw. Zionisme is een nare ideologie van fascisten, racisten en antisemieten. Esther Voet en voorheen Ronny Naftaniel van het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) weten dat het Zionisme en Jodendom onverenigbare grootheden zijn. Zionisme is de politiek maatschappelijke beweging van slavendrijvers en katholieken die na de Franse Revolutie macht verloren aan democratie en mensenrechten.

De ware toedracht in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is dat het Zionistische projecten zijn. De kans bestaat dat de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 ook Zionistische projecten zijn. Het Israëlische bestuur wat regeerde vanaf de zetels in diverse landen waaronder Verenigde Staten, Groot Brittannië, Frankrijk en Duitsland had gezag over Adolf Hitler en de Nazi's door het geld wat het betaalde en de afspraken die het gemaakt heeft met de Nationaal Socialisten.

 

Na de Tweede Wereldoorlog waren weinig mensen bezig met de Jodenvervolging. Dat er zes miljoen Joden vergast zijn wist niemand. Dat onderwerp over de Holocaust kwam ter sprake eind jaren zestig vorige eeuw. Met series over de Holocaust en Eli Wiesel die prominent de Holocaust predikte. Holocaust als kwalificatie voor de Shoah is afkomstig van deze leugenaar die in strijd met de feiten beweert dat hij slachtoffer is van Auschwitz. De Holocaust is na de oorlog gelogen door de kring van personen die de Holocaust ambieerde: de Zionisten. Hitler is niet geslaagd in de missie. Er zijn geen zes miljoen Joden vergast.

 

Het Zionisme wordt groot door Theodore Herzl en Max Nordau en Ze'ev Jabotinsky. Herzl bedacht de 'Endlösung' en de deportatie per treinen en de transitcentra in Europa. Hij plaatse de Jodenvervolging op de agenda van de antisemieten. Nordau was de rechterhand van Herzl. Zij waren de initiatiefnemers van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897, waar zij in vereniging met andere roodnekken de mensenrechten eenzijdig voor de Joden ontbonden en hen kwalificeerde als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars.

 

Jabotinsky is er later bijgekomen en was de vooroorlogse militaire leider van Israël. Pal voor de oorlog maakte hij gehakt van plannen van de Britten om de vlucht van Joden naar Palestina in goede banen te leiden en weigerde hij namens Israël vrede zonder dat de “bulk” van Joden uit Europa gedeporteerd was. De Zionisten en niemand anders dan de Zionisten zijn de leiders die bepaald hebben dat Hitler de Joden ging vergassen. De Zionisten hebben het kamp symbiotisch met de SS laten bouwen. De Zionisten leverde het gas middels hun ondernemingen. De Zionisten financierde Hitler en begonnen de oorlog tegen Duitsland in maart 1933!

 

Hitler en Wilders 'are a like'. Zij zijn éénder. Van hetzelfde laken en pak. Één pot nat. Zij dienen dezelfde of soortgelijke kring van Zionistische heren en meesters. Het Zionisme is het grote kwaad wat na de Katholieke Kerk de intreden deed in Europa halverwege 19e eeuw. Door mensen met verondersteld Joodse achtergrond terwijl zij de kern van het Jodendom niet handhaven. Zionisten zijn net als Katholieken vertegenwoordigers van de Kerk van Satan. De Bijbel, Het Woord, waarschuwt reeds voor dit soort rapaille. Joden hebben nooit iets te maken willen hebben met Zionisme.

 

Joden demonstreren al meer dan 116 jaar tegen het Zionisme. Omdat de wereld van @pritt en @ananninga kennelijk toch gewoon een hekel heeft aan de Joden, volgt het de Zionisten bij en tijdens het faciliteren van het wereld-getto wat de Zionisten in het Midden Oosten opgericht hebben. De muur om Israël is niet om de Moslims buiten te houden. Dat is om de Joden binnen te houden bij en tijdens de Hel van Megiddo. Het vernietigen van de Joden en Jodendom is altijd top prioriteit geweest voor de Zionisten. De zelfverrijking en het tempo van de deportaties van de Joden was dé lol voor de Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus