U bent hier: Home / Zionisten zijn Nazi criminelen

Zionisten zijn Nazi criminelen

by J.L. de Kreek — last modified 11-11-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Hajo Meyer is overlevende van Auschwitz. Hij zegt dat Zionisten Nazi criminelen zijn. Dat is geen dementie van deze Jood. Andere Joden zeggen dat de Zionisten erop uit zijn de Joden te vernietigen. Zij kunnen het weten. Hajo Meyer heeft als Jood gevangen gezeten in het kamp wat opgericht blijkt te zijn door de familie van de patroon van de Zionistische helden van Geert Wilders. Van Esther Voet mag dat niet geopenbaard worden want dat vindt zij antisemitisme.

Het gekke is alleen dat de grote Zionistische leider Herzl die gezien wordt als de 'founding father' van Israël zelf in zijn dagboeken schrijft dat antisemieten de trouwste vrienden zijn van de Zionisten en dat antisemitisme moet toenemen. Ook schrijft Herzl dat Joden vernietigd moeten worden, dat verzet tegen het Zionisme met grof geweld moet worden neergeslagen én dat vrije meningsuiting vergaand beperkt moet worden. Daarom wellicht dat Holocaustontkenning verboden is in Europa.

De journalisten van het Nieuw Israëlitische Weekblad en de Telegraaf behoren tot de groep Nazi's die verantwoordelijk zijn voor de Holocaust. In Amsterdam in het Concertgebouw anno 1922 namen zij de Blauwdruk van de Holocaust in ontvangst en applaudisseerde zij voor de schrijver due de 'founding father' is van Israël en de held van Wilders. Wilders en de club prominenten rond hem zoals Jan Roos en de rest van GeenStijl behoren tot de groep Nazi's waarvoor een verzoek in behandeling is bij het Hof om hen te laten vervolgen wegens genocide op Semieten in Moslimlanden. Onder andere.

De Nazi's die behoren tot de groep van Wilders en GeenStijl moeten ook vervolgd worden voor het benadelen van de Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Voorts is het zo dat GeenStijl 'big time' gefraudeerd heeft met de aanvraag van het referendum. Bij Hitler ging dat ook zo. Hitler misbruikte de democratie om aan de macht te komen. Vandaag spelen de Nazi's hetzelfde of althans een soortgelijk spel. Naast het vernietigen van de Joden en andere minderheden is het de bedoeling van de Nazi's om de bezitter van de organisatie die Auschwitz in eigendom had te laten kronen tot Koninklijke familie van Groot Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus