U bent hier: Home / Zionisten zijn Nazicollaborateurs

Zionisten zijn Nazicollaborateurs

by J.L. de Kreek — last modified 07-03-2013 11:55
Opgeslagen onder:

Ze doen zich voor als behartigers van Joodse belangen: de Zionisten. Ook noemen zij zichzelf Joden, en slachtoffers van de Holocaust. Recent onderzoek naar honderden pagina's originele Zionistische geschriften laat een heel ander beeld zien van de Zionisten. Het waren de grote Nazicollaborateurs die Hitler en zijn Nationaal Socialisten geïnspireerd en gefinancierd hebben. Hitler was vaandeldrager der Zionisten en uitvoerder van de Heilige Zionistische Zaak.

Op instigatie van de Zionisten begint het onderwijs in Nederland over de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 bij Mein Kampf van Hitler in 1924 of Kristallnacht 1938. Daarbij wordt dan verteld dat organisaties als Betar, Hagana Palmach, Irgun joodse bevrijdingsorganisaties zijn en dat mensen als Begin, Jabotinsky, Herzl en Nordau joodse leiders waren die hun volk ondersteunde in bange dagen. Honderden pagina's originele Zionistische documenten wijzen uit dit allemaal niet waar is. De Zionisten wilde al in 1897 toename van antisemitisme en een Jodenvrij Duitsland.

De Jodenvervolging in Europa vorige eeuw begint bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 waarbij rond de tweehonderd Zionisten zich verzetten tegen mensenrechten voor Joden en Joden een volk van verachtte bedelaars noemen. Het Eerste Zionistische Congres is ook de oprichting van Israël als wereld-getto voor de Joden. Voor die tijd bezaten de Zionisten getto's verspreid over de hele wereld, alle Joden bij elkaar gedreven in Israël was makkelijker te managen.

Tijdens het Eerste Zionistische Congres werd het zogenoemde Basler Programm opgesteld om een home for the Jewish people in Palestine secured by public law te vestigen. The World Zionist Organisation werd opgericht om dit te verzorgen. De idee van een thuis voor de Joden in Palestina verzekerd door publiekrecht, is vreemd aan het Jodendom. De Joden leefde immers toen -op last van G-d- bijna tweeduizend jaar thuis harmonieus in de Europese landen van geboorte. Volgens de Joodse wetten is het Joden verboden een Joodse publiekrechtelijke staat te stichten. Zionisten hebben maling aan Joodse wetten of G-d en waren vel gekant tegen assimilerende en emanciperende Joden.

Dat de Duitsers de idee van een superieur ras van de Zionisten hebben afgekeken blijkt eenvoudig uit het volgende citaat van Menaheim Begin, 6th Prime Minister of Israël:

Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.

Overigens hebben de Duitsers niet alleen het superioriteitsgevoel van de Zionisten gekopieerd. Ook de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk is door de Zionisten op de internationaal politieke agenda gezet. Dat was in 1896. Ook waren de Zionisten van Betar de eerste beruchte bruinhemden in Duitsland. De site van Betar vandaag maakt er expliciet melding van de eerste bruinhemden zijn. Verder was Betar een racistische en fascistische organisatie onder leiding van Jabotinsky die in zijn boek 'The War And The Jew' expliciet stelt dat WOII een Joodse oorlog was. Auschwitz was ook van de Zionisten. De Joden zijn door de Zionisten vermoord. Na de oorlog maakte Zionisten jacht op bijvoorbeeld Joden in Irak. en hebben hen gedwongen naar Israël te emigreren.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Zionist Collaboration with the Nazis
51 Documents

History can be deceptive. It’s fair to say that some of the sensational never-published-before documents, in this book, will shock those who have accepted Zionism and its supposed history, at face value, as a political movement that was the hope of the Jews. Lenni Brenner, the intrepid author of “Zionism in the Age of Dictators,” reveals disturbing new evidence in his latest effort, that suggest just the opposite. In fact, he makes a compelling case that the Zionist record was “dishonorable.” You can consider this excellent tome as a worthy sequel to his first expose’ on the myopic Zionist zealots of that bygone era<