U bent hier: Home / Zionisten zijn Nazi's

Zionisten zijn Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 05-02-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De Naziplannen van de Moffen zijn bedacht door Zionistisch geïnspireerde prominente schrijvers en publicisten en opiniemakers als Esther Voet, Hanneke Groenteman, Leon de Winter en Yoeri Albrecht. De plannen voor de Holocaust zijn in Nederland anno 1922 verspreid door journalisten en verslaggevers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Vandaag liegen journalisten in deze publicaties over het Zionistisch fundament van de Holocaust en geven zij ten onrechte Duitsland de schuld van de Tweede Wereldoorlog.

Geslagen met consent van de Nazi's.De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van medewerkers (journalisten en verslaggevers) van the Jewish Chronicle, het Nieuw Israëlitisch Weekblad, Telegraaf, Telegraaf Media Group, GeenStijl, GeenPeil, Geert Wilders, Thierry Baudet en hun partners. De helden van Wilders zijn de wegbereiders van Hitler en de gaskamers. De kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. In de basis zijn zij ondersteund door journalisten en verslaggevers van het NIW en de Telegraaf ruim vijftien jaar vóór de oorlog.

De Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en de naoorlogse leugens daarover is de verantwoordelijkheid van personen als Hanneke Groenteman, Esther Voet, het personeel van GeenStijl, de Telegraaf, Geert Wilders. Journalist Hanneke Groenteman begint recent bij de Wereld Draait Door over Mengele in verband met de ethiek van genetische manipulatie terwijl Mengele steeds verklaard heeft onschuldig te zijn aan de misdrijven die hem verweten werden en dat hij in Auschwitz juist het leven heeft gered van talloze mensen.

Mengele zou best eens gelijk kunnen hebben omdat heel veel, ontzagwekkend veel, gelogen en bedrogen wordt over de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en de hoofdverantwoordelijkheid van de Zionisten daaraan. De Zionisten zijn in 1897 officieel begonnen met geven van uitvoering aan de Holocaustplannen die zij in ieder geval sinds de Franse Revolutie vakkundige hebben voorbereid. De Holocaustplannen van de helden van Wilders dienen een corporatie van kapitalisten en internationalisten met het geslacht Rothschild als ongekroonde koninklijke familie van het wereld-getto.

Wat de meeste mensen niet weten van Joden en Jodendom is dat Jodendom een Joodse Staat verbiedt en dat Joden tot de Tweede Wereldoorlog veelal in getto's gegijzeld zijn gehouden middels Zionistisch geïnspireerde pogroms die konden plaatsvinden onder het goedkeurend oog van de familie Rothschild en partners die al in het Heilige Romeinse Rijk de scepter zwaaide over talrijke Joodse getto's, zelf wonend in de mooiste huizen aan de hoofdstraat. Déze familie geeft invulling aan de droom te regeren als vorst over alle Joden door de Zionistische helden van Wilders te ondersteunen bij en tijdens het laten uitvoeren van de door de helden van Wilders bedachte plannen voor Endlösung en Holocaust.

De plannen van de helden van Wilders gaan verder dan de Tweede Wereldoorlog. De plannen voorzien in een Derde Wereldoorlog bedoeld als laatste fase voordat “the Great Restoration” is afgerond. The Great Restoration is de revisie van democratie en mensenrechten naar een ouderwets feodaal stelsel van wereldbestuur wat door Micha Kat van revolutionaironline.com en de serieuze journalistiek de Nieuwe Wereldorde genoemd wordt. Deze wereldorde is niet nieuw. Het is de oude wereldorde waaraan de Papen van het Vaticaan en hun handlangers nu zo'n ongeveer tweeduizend jaar werken.

Het Duizendjarig Nazirijk wat Hitler propageerde is het Rijk van de familie Rothschild en vrienden met Jeruzalem als wereldhoofdstad en separatie van alle minderheden en vernietiging van Joden die wél Mozes volgen en niet stammen van een groep tot Joodsheid bekeerde EuroAziaten, ook Asjkenazim genoemd. De Nazi's en Zionisten eren elkaars totems middels een door Goebbels geslagen munt. Iedereen weet dat Asjkenazim geen kinderen zijn van Abraham want Asjkenaz was een nakomeling van Japhet en niet van zijn broer Sem.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus