U bent hier: Home / Zionisten zijn ontmaskerd

Zionisten zijn ontmaskerd

by J.L. de Kreek — last modified 24-02-2014 07:26
Opgeslagen onder:

Officieel onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek door witte jassen bewijst dat er schrikbarend veel zionisten op aarde zijn. Meerderheid der joden bezit hetzelfde gedachtegoed als Adolf Hitler. Om te verwarren noemen zij hun ideologie zionisme zonder daarbij te vertellen dat zionisme de bakermat van het moderne antisemitisme is.

In tegenstelling tot normale joden zijn zionisten de grootste pleitbezorgers van Diaspora Revisionisme. Dat zijn mooie woorden voor antisemitisme. Vroeger toen de Katholieken het antisemitisme bepaalde was het terugdraaien (revisioneren) van de joden in Europa (diapsora) welhaast de heilige opdracht van het Vaticaan.

Na de Franse Revolutie toen de Katholieken hun macht zagen verdampen tengevolge van mensenrechten en democratie hebben de zionisten het antisemitische stokje overgenomen, en de schoorstenen van Zion gestookt op het vet van het eigen volk in de door prominente joodse bankiers gefaciliteerde kampen.Pausbenedictusenrothschild1.jpg

Misdadiger personen dan de zionisten die het joodse volk het zelfbeschikkingsrecht ontnemen in de Diaspora te leven en wat het eigen volk eerst vergast om de wereld ten titel van Holocaust het Midden-Oosten af te persen zijn niet denker.

Niemand wil als jood geboren worden nu de wereld zijgt over de voortgaande niet aflatende genocide van de zionisten op de joden. Elke dag weer worden joden met bruut geweld de mond gesnoerd die de zionisten ontmaskeren. Bij en tijdens strafzaken die zionisten zelf aanspannen dreigen zij officieren van justitie, rechters en raadsheren met 'dire consequences' wanneer zij niet in het gelijk gesteld worden.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus